Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Nem volt biztonságí övem...

Nem volt biztonságí övem bekapcsolva mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nos két hete két barátommal este nyolc orakor átutazoban voltunk egy barátunktól, amint elhagytuk a falut elmentünk egy parkoló rendörauto mellett melynek Vezetö rendör biztosai a bokor mellett vizeltek.. amint elhagytunk egy kanyart a rendörök utánnunkjöttek és megállitottak.. Elkérték a soförtöl a személyes iratokat mindent, megbüntették a ködlámpa helytelen felszerelése miatt... (ez mellékes) bevilágitottak hozzám

kiszállitottak (hátul ültem ) és kérdezték hogy miért nem voltam bekötbe stb. mondtam hogy most indultunk el Nem volt eszemben sajnos elnézést kérek

közölték hogy ez 15 ezer lesz

és majd küldik postán.. aláirtam a jegyzökönyvet elismertem hogy nem voltam bekötve.. nem kaptam semilyen másolatot semmit... ma megjött a levél amelyhez mellékelve van egy 20.000 Ft.os csekk és még 3A4 es oldalnyi szöveg is ... Kérem segítsenek a hozzá értök hogy tehetek e valamit esetleg hogy kevesebbet kelljen fizetnem hogy tudnék fellebbezni vagy tudnék e valamit tenni hogy ne kelljen ezt az összeget kifizetni ugyani 19 éves vagyok és még iskolába járok sajnos ráadásul az iskola is pénzbe kerül, és nem tudom kifizetni vagy nagy gondot jelentene ha bekelleene fizetni ezt az összeget.. Kérem segítsetek ha van esetleg valami módja hogy ellehetne intézni??? :-(

2010. nov. 8. 19:22
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Kérj részletfizetést, megadják szó nélkül. Többet nem tehetsz... Mondhattad volna, hogy akkor kapcsoltad ki az övet, mikor megálltatok.
2010. nov. 10. 04:54
 12/12 anonim válasza:

De pont ez a lényege,hogy megtanuld mostmár bekötöd magad.Tudod mekkora dolog lesz ez majd akkor amikor olyan balesetbe kerülsz ahol ezen múlik az életed?

Kérj részletfizetést, és reménykedj:)

Bár énis kértem a buszon utaztam nem tudtam 3 megálló alatt kilyukasztani a jegyemet mert akkora volt aa töömeg mire odaértem jött azelenőr szemmétmodón azonnal kikapta a kezemből a jegyet már bírságolt is meg,fellebeztünk 27.000 ft fizettünk mindennel együtt... hát nem jártunk jól..

2010. dec. 8. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!