Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » C kategória kresz vizsgán...

C kategória kresz vizsgán vannak vezetési -és pihenőidővel kapcsolatos kérdések?

Figyelt kérdés
Az ezekhez kapcsolódó modulok végén a tesztekben rengeteg ilyen kérdés van, de a végső próbateszteken nem találkoztam ilyen kérdésekkel, ezek szerint a vizsgán se nagyon szerepelnek?

tegnap 11:01
 1/4 anonim ***** válasza:
52%

Szia.

Természetesen vannak, előfordulhatnak ezzel kapcsolatos kérdések a vizsgán, hiszen ez is a tananyag része. Én sorrendben a C-vel kezdtem, majd mentem D-re. Most pedig a CE kategóriát csinálom, a KRESZ-en már túl vagyok ebből is.

Megkell tanulni mert nekem a C-nél volt és most a CE-nél is volt ahhoz kapcsolódó kérdés.

C-nél mivel első nagy kategória, ezért 3 részből fog állni a KRESZ vizsga:

- Közlekedési Alapismeretek ("Sima" KRESZ)

- Szerkezeti és Üzemeltetési Alapismeretek

- Munkavédelem, Tűzvédelem, Szállítás

Tanuld meg, egyszer kell csak! Elsőre bonyolultnak tűnik, de mikor már másodjára futsz neki, mint én tavaly a D-nél és most megint a CE-nél, magától értetődő minden.

tegnap 12:29
 2/4 anonim válasza:
0%
Nincsenek. Mi értelme is lenne? A kategória megszerzése csak arról szól hogy vezethetsz teherautót. Ilyen alapon a darukezelésről vagy a hidraulikus présről is lehetnének, hiszen feltételezzük hogy majd te darus vagy kukás kocsit fogsz vezetni. Nem. A szakirányú vizsgák egy külön feladat. Az eredeti tananyagban nem szerepel.
tegnap 14:58
 3/4 anonim ***** válasza:
52%
#2-es. De igen, vannak. Az #1-es jól írta.
tegnap 15:08
 4/4 anonim válasza:
Az aGKI hármi.
tegnap 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!