Most akkor ha villog a rendőr hogy meg kell állnom hol?
Figyelt kérdés
Főútvonalon három sávoson közlekedtem, villogott, lassítottam, jeleztem, hirtelen néztem hol álljak meg, nem tudtam volna sehol csak az útközepén, erre hirtelen átment a mellettem lévő sávba, lehúztam az ablakot, és mondta hogy álljak már meg. Megálltam, jól kiosztott stb.
Most akkor ha villog mindenáron az útközepén kell megállni?
Arra gondoltam volna hogy a legközelebbi hely ahol biztonságosan meg lehet, akár buszmegálló előtt 15méterrel, vagy bármi ami nem az útnak a közepe...
#rendőr #Rendőriigazoltatás
tegnap 11:01
11/15 anonim válasza:
És hogy " jelezted" a megállási szándékod? Mert nyilván a rendőr ezek szerint nem értette ezért volt ideges, de hát az ő k×rva anyját.
12/15 A kérdező kommentje:
De engedjük el a témát, nem azért tettem fel kérdést hogy belém kössenek jezus
...
tegnap 15:27
13/15 A kérdező kommentje:
Mindenkinek ilyen szar elete van hogy itt vezeti le?xd bmeg
tegnap 15:27
14/15 anonim válasza:
Leírtuk hogy ott a méteren megkell állni. Pont. Ennyi.
15/15 anonim válasza:
Egyébként ha ekkora nagy pofád van nem mondtad a rendőrnek h bmeg lassitok, indexelek, kerestem hova álljak le, mert hirtalen nem tudtál félreállni? Ott kellett volna pofázni meg bmegolni nem itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!