Most akkor ha villog a rendőr hogy meg kell állnom hol?
Főútvonalon három sávoson közlekedtem, villogott, lassítottam, jeleztem, hirtelen néztem hol álljak meg, nem tudtam volna sehol csak az útközepén, erre hirtelen átment a mellettem lévő sávba, lehúztam az ablakot, és mondta hogy álljak már meg. Megálltam, jól kiosztott stb.
Most akkor ha villog mindenáron az útközepén kell megállni?
Arra gondoltam volna hogy a legközelebbi hely ahol biztonságosan meg lehet, akár buszmegálló előtt 15méterrel, vagy bármi ami nem az útnak a közepe...
Nekem mindegy, megallok neki az utkozepen is, csak akkor ne nyilatkozzak 40 helyen hogy az elso biztonsagos helyen kell megallni, amikor lebasznak erte...
Es mi van akkor ha ott van tolem par meterre egy buszmegallo nyilvan nem a kozepere allok hanem a tabla utan joval akkor meg az lesz a baja? 😬
Nem voltunk ott, nem láttuk. Engem pl. vasúti átjárónál villogott le egy rendőr, értelemszerűen túlmentem rajta, és biztonságos helyen megálltam. Viszont folyamatosan indexeltem jobbra és egyre lassabban mentem. A vak is látta, hogy keresem, hol lenne jó megállni. Nem is cseszett le a rendőr, pedig pont szabályszegés miatt állított meg. (Jóval előtte egy záróvonalon fordultam meg, azóta jött utánam, én észre sem vettem.)
Eszerint te a viselkedéseddel nem tetted egyértelművé, hogy meg akarsz állni, csak a biztonságos helyet keresed. Máskor viselkedj egyértelműen, ennyi a tanulság. Ne akarj emberkedni a rendőrrel, mert abból nem fogsz jól kijönni.
Ne légy már ennyire értetlen, ahol megállít a rendőr ott kell megállni.
Te nem bírálhatod felül a rendőri intézkedést.
Velem is mindig eljátsszák…
A büdös, nyomorult jagellókat nem érdekli, hogy te szereted az autódat és nem akarsz félig az árokba borulva a kavicságyon nyomorogni a fűút szélén.
Ha meg az egyiket rákeni a verdára egy kamion mikor nyomorog az autó és az úttest között akkor meg megy a sírás országszerte, hogy jaj szegények…
5 nem vagyok ertetlen megalltam a kanyarado savba nyugodj le
6 mint leirtam onnan a picsabol tudhatta hogy lassitottam es jeleztem h keresnem hova alljak meg xd
Ha mögötted van és van valami kínja akkor lehúzódsz egyből ahol tudsz minden más esetben eléd megy és kiteszi a kérem kövessen feliratot aztán követed ameddig akarja.
Ha már kiszedett valamiért úgyis meg fog büntetni úgyhogy kár ezen idegeskedni. Nincs pénz az országban és nem elég pénzt vesznek el tőlünk még nekik is kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!