Persze, ugyanolyan közlekedőnek számít olyankor, mint bárki más, csak megbüntethet ha szabálytalankodsz.
2022. febr. 5. 00:42
3/12 anonim válasza:
Természetesen. Ilyenkor érdemes azért a KRESZ-t betartani, azaz lehetőleg ne forgalomtól elzárt területen előzd záróvonalon meg kanyarodósávon keresztül :)
2022. febr. 5. 01:20
4/12 anonim válasza:
Meg. Ugyan olyan résztvevője a forgalomnak mint bárki más.
Mondjuk gyakran azt csinálják hogy beállnak 80ra azt élvezik hogy mindenkit feltartanak. Vagy 110el szarakodnak autópálya belső sávjában.
2022. febr. 5. 02:07
5/12 anonim válasza:
Én ilyet még sose láttam élőben, pedig elég sokat megyek mindenfele. Rohadtul nem igaz, hogy "gyakran csinálják", attól még, hogy van 2 ilyen videó, ami felrobbant a neten.
2022. febr. 5. 02:11
6/12 anonim válasza:
Ja ha te nem láttál ilyet akkor nincs is. Mert amit te nem láttál az nem is létezik.
2022. febr. 5. 02:16
7/12 anonim válasza:
Olyat, hogy direkt feltartanák a forgalmat, még nem láttam. Olyat, hogy egy olyan úton, ahol mindenki túllépi a megengedett sebességet, beállnak a megengedett maximàlis sebességre, és senki nem meri őket megelőzni, ezért úgy tűnik, mintha "feltartanák" a kocsisort (helyesebben a szabálytalan száguldozókat), gyakran látni. Szerintem erre gondolhatott a 4-es.
2022. febr. 5. 06:12
8/12 anonim válasza:
Persze.
Rendszeresen előfordul hogy az addig nagy arccal villogó és leszorító sofőrök nem mernek elmenni autópályán a 100-110-el haladó rendőrautó mellett.
Ilyenkor általában én vagyok a "bátor" aki előz, és utána megindul mindenki más is.
2022. febr. 5. 07:46
9/12 anonim válasza:
Nem kell árnyékboxolni, ilyet sehol nem írtam. Viszont ha gyakori lenne, valószínűleg élőben is láttam volna ilyet már többször is, nem? :) Vagy neked mi számít gykaorinak? Hányszor láttál ilyet, a már említett 2 videón kívül?
2022. febr. 5. 12:09
10/12 A kérdező kommentje:
Ha szabályosan megelozom, akkor semmi köze nincs hozzám megállítani vagy hasonlók, én simán megelőznem akárhol.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!