Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Ha a rendőr okoz balesetet,...

Ha a rendőr okoz balesetet, akkor mi az eljárás? Kihívja az egyik kollégáját és ő intézkedik?

Figyelt kérdés
jan. 5. 10:14
 1/8 anonim ***** válasza:
85%
Ugyanaz az eljárás mintha nem rendőrrel történne. De ilyenkor mivel a balesetet okozó rendőr értett a dologban, ezért ő nem intézkedhet. Viszont lehet arra számítani, hogy a vétlen járművezető fogadhat ügyvédet, ugyanis volt kollégám elé kifordult egy rendőrautó, nem nézett a tükörbe induláskor és 180 fokban vissza is akart fordulni. Volt helyszínelés és jegyzőkönyv , viszont utána nem akarták ezt kiadni, csak ügyvédi felszólításra.
jan. 5. 10:28
 2/8 anonim ***** válasza:
25%
Rendőrök balesetét a katonai ügyészség vizsgálja.
jan. 5. 10:53
 3/8 anonim ***** válasza:
80%
Úgy tudom ha rendőr érintett a balesetben, a helyszínelést és az egész eljárást más kapitányságnak kell lefolytatnia mint ahová az érintett rendőr tartozik.
jan. 5. 11:28
 4/8 anonim ***** válasza:
67%
Igen, én is ezt akartam írni, hogy a saját kollégái nem végezhetik el az eljárást.
jan. 6. 13:16
 5/8 anonim ***** válasza:
67%
És lepontozzák a jó választ 😂
jan. 6. 13:20
 6/8 anonim ***** válasza:
67%

Jó válasz nincs lepontozva, csak a 2-es.

Olyat te nem fogsz látni, hogy egy ügyész megy ki helyszínelni.

jan. 6. 13:33
 7/8 anonim ***** válasza:
6, pedig az ügyészség helyszíneli. De akkor ha jövő héten ki kell mennünk, majd megmutatom ezt a kérdést a főnöknek, hogy nem az én dolgom :D
jan. 6. 13:35
 8/8 anonim ***** válasza:
43%
"A baleset vizsgálatát az éjszakai helyszínelés közben a Pestvidéki Nyomozó Ügyészség vette át, mivel már akkor felmerült a gyanú, hogy a balesetet rendőr okozta."
jan. 6. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!