Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Rendőrautókban van kamera...

Rendőrautókban van kamera vagy bármilyen eszköz ami figyeli az előtte haladó jármű rendszámát és probléma esetén jelez?

Figyelt kérdés

Tehát pl figyeli hogy van e érvényes biztositás, műszaki vagy hogy körözött e a jármű.

Mai nap egy műszaki nélküli autóval közlekedtem, egy piros lámpánál mögém értek a rendörök, de abba a pillanatba ahogy mögém kerültek, már villogtak is le, és persze a levillogás oka a műszaki hiánya volt.

tegnapelőtt 20:30
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Remélhetően van.
tegnapelőtt 20:31
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Jártam így már én is. Akkor rá is kérdeztem a rendőrnél és azt mondta hogy nem mindegyik autóban, de van amelyikben automata felismerő rendszer van ami pik pakk kidobja hogyha gáz van.

Amelyikben nincs, ott egy tablet, telefon szerűséggel ők is könnyedén letudják kérni.

tegnapelőtt 20:36
 3/6 anonim válasza:
100%
Sokkal több rendőrautó kellene az utakra hogy az ilyen műszaki és KGFB nélkül kocsikázók közül minnél többet kivegyenek a forgalomból és minimum 6 számjegyű bírságot kapjanak.
tegnapelőtt 21:39
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Tuti, hogy van...

Nyáron épphogy elmentem egy rendőrautó mellett az autópályán és már kapcsolta is fel a villogót.

Le volt járva a műszaki.

tegnapelőtt 21:42
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem mknddgyikben, de van.
tegnap 00:10
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
A közeli városban áruházi és egyéb nagy parkolókban is használják. Oldalra fordítják a kamerát, és úgy járják be a parkolót, hogy minden útszakaszon kétszer mennek, eltérő irányban.
tegnap 02:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!