Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Normális ez a városi/falusi...

Normális ez a városi/falusi nem világítás most a téli időszakban?

Figyelt kérdés

Rövid a nappal, az is fényhiányos, mindig van valami takony idő és ehhez képest a többség világítás nélkül halad (beleértve a tanulót is), ami ezek szerint teljesen rendben van.

Ne értsétek félre, nem a nyári kiváló látási viszonyok közötti nem világítás zavar, sőt engem ilyenkor semmilyen úton nem zavar, viszont szerintem a magyar szabályozás a lehető legrosszabb.

tegnapelőtt 17:13
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy a paraszt nem kapcsolja be a lámpát, nem a szabály hibája.
tegnapelőtt 17:35
 2/3 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem nem szándékos, csak elfelejtik felkapcsolni. Ahol jó a közvilágítás, ott nem annyira feltűnő az autóban ülve, hogy nem ég a lámpa. Olyat is gyakran látok, hogy valaki erősebb nappali menetfénnyel közlekedik, hátul meg nem világít semmi pedig már indokolt lenne. Nem gondolom hogy szándékos, inkább csak nem tűnik fel nekik, elfelejtik.
tegnapelőtt 21:43
 3/3 anonim ***** válasza:

Igazad van e kérdéssel: nem normális a jelenség, de mint látjuk, sajnos az illetékeseket sem érdekli a téma.

Dec. elején egy hóeséses napon minden 3. autó lámpa nélkül-, vagy nem megfelelő lámpával ment. Sokan szerintem nem értik, mi a különbség az egyes lámpafokozatok közt.

tegnapelőtt 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!