E jeles led izzókat használhatok a 2002-es peugeot 206-omhoz, például rendszámtáblához, előre-hátra helyzetjelzőkhöz? Ha igen, milyen foglalatút kell vennem?
Oda w5w való gyárilag
Ledből lehet hozzá kapni egybe ledes lámpát búrástól, de nem ajánlom
Igazából semmi értelme a rendszámot erősebben megvilágítani
Inkább vegyél bele valami rendes márkás izzókat, a búrák meg legyenek kívűl belül tiszták
Kicserélni csak akkor kell ha mondjuk beáznak vagy mattak a búrak
Helyzetjelzőbe sem ajánlom, én amikor vettem az autót ilyen Ledes csodák voltak benne, amik kívülről nézve idegesítően villogtak
Ráadásul az utána belerakott sima osram égők szemmel láthatóan erősebb fényt adnak
Azért mert a lámpatest (a te autódban is) még hagyományos égőhöz van kialakitva, és a ledek “előre irányúló” fényét nem tudja úgy szórni ahogy kell
Nem kevered valamivel?
Rendszámtáblát még nem láttam halogénnel..
Azt jobbára csak fényszóró, ködlámpa helyen használják.
Második, nekem halogén van, persze az egyik már megadta magát.
Tudtommal meg is büntethetnének érte, hogy nem látszik rendesen, ezért gondoltam oda ledet, elvégre láthatónak kell lenni, azt tudomásom szerint mindegy milyen égővel biztosítom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!