Át kell-e engednie a gyalogost az autósnak kereszteződésben a járda vonalában, ha nincs felfestve zebra?
29, 30, 31: Ha ilyen egyszerű lenne, akkor nem lovagolnának rajta oldalakon keresztül.
A probléma ott kezdődik, hogy a kérdező pontatlanul tette fel a kérdést.
Nem tudom nálatok hogy van, de nálunk ha valakinek feltesznek egy kérdést, az válaszol, reagál rá. Itt a probléma az, hogy a választ nem értik meg egyesek és ebből van vita, de erről nem én tehetek.
Ha valakinek meg nem tetszik amit olvas, az "ikszeljen". Nem kötelező olvasni, kommentelni.
Részemről a téma lezárva.
32. Nem értek egyet veled!
Ha egyenesen halad, akkor nem kell. Ha arra az útra kanyarodik, amin a gyalog átmenne, akkor kell. És akkor is, ha kanyarodó főútvonalat követve kanyarodik. Ezen mit lehet még küzdeni?
Vicces, hogy az "rugózik" itt, akinek bajára van, hogy olyan sokat "rugózunk" ezen a kérdésen :)
Ahogy említettem, én bizonyos hozzászólásokra reagáltam (korrigáltam őket) és nem a kérdésre, mert az már megválaszolásra került. De ahogy írtam: "Részemről a téma lezárva", ezért sem fűznék hozzá továbbiakat. További szép napot! (Bizonyos emberekkel nem szeretnék az utakon találkozni - főleg szolgálatban...)
Hmmm...
Tudja valaki hány gyalogost ütnek el évente zebrán, zöld lámpánál?!
Nagyon sokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!