Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Át kell-e engednie a gyalogost...

Át kell-e engednie a gyalogost az autósnak kereszteződésben a járda vonalában, ha nincs felfestve zebra?

Figyelt kérdés
nov. 29. 07:49
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
23%
Mit tudtok még ezen a kérdésen tipródni? Egy mondatban meg lehet válaszolni, és a kiírás után meg is történt.
dec. 8. 22:00
 32/37 kriszpo ***** válasza:
24%

29, 30, 31: Ha ilyen egyszerű lenne, akkor nem lovagolnának rajta oldalakon keresztül.

A probléma ott kezdődik, hogy a kérdező pontatlanul tette fel a kérdést.

Nem tudom nálatok hogy van, de nálunk ha valakinek feltesznek egy kérdést, az válaszol, reagál rá. Itt a probléma az, hogy a választ nem értik meg egyesek és ebből van vita, de erről nem én tehetek.

Ha valakinek meg nem tetszik amit olvas, az "ikszeljen". Nem kötelező olvasni, kommentelni.

Részemről a téma lezárva.

dec. 9. 08:19
 33/37 anonim ***** válasza:
50%

32. Nem értek egyet veled!

Ha egyenesen halad, akkor nem kell. Ha arra az útra kanyarodik, amin a gyalog átmenne, akkor kell. És akkor is, ha kanyarodó főútvonalat követve kanyarodik. Ezen mit lehet még küzdeni?

dec. 9. 09:22
 34/37 anonim ***** válasza:
24%
33. Meg ha kanyarodó főútvonalról lehajt, akkor is kell, mert az indexe megtévesztő lehet egy gyalogos számára. De amúgy majdnem teljesen összeszedted. De amúgy ez már az első oldalon is szerepelt.
dec. 9. 10:14
 35/37 anonim ***** válasza:
51%
34. Tudom, én is írtam ott.
dec. 9. 10:21
 36/37 kriszpo ***** válasza:
51%

Vicces, hogy az "rugózik" itt, akinek bajára van, hogy olyan sokat "rugózunk" ezen a kérdésen :)

Ahogy említettem, én bizonyos hozzászólásokra reagáltam (korrigáltam őket) és nem a kérdésre, mert az már megválaszolásra került. De ahogy írtam: "Részemről a téma lezárva", ezért sem fűznék hozzá továbbiakat. További szép napot! (Bizonyos emberekkel nem szeretnék az utakon találkozni - főleg szolgálatban...)

dec. 10. 16:03
 37/37 anonim ***** válasza:
51%

Hmmm...

Tudja valaki hány gyalogost ütnek el évente zebrán, zöld lámpánál?!

Nagyon sokat!

dec. 18. 23:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!