Elsősegély tanfolyamon ha a babát kell lélegeztetni, akkor tesznek valamit a szájára vagy letörlik az emberek között?
Figyelt kérdés
Most kezdem a kreszt, mennem kell majd értelemszerűen elsősegélyre is. Kíváncsi vagyok, hogy mások után nyálazom-e a baba száját vagy figyelnek a higiéniára.2010. nov. 5. 23:12
1/7 anonim válasza:
Egymás nyálát kell lenyalnotok Mit képzelsz, majd mindig lefertőtlenítik neked?!
Kérdésre válaszolva, steril gézlapon keresztül kell lélegeztetni, de ezt így is tanítják.
2/7 UM4 válasza:
steril gézlap, de ne aggódj én pl vizsgán kétszer megöltem a bábut aztán átengedtek mert harmadszorra is sikerült volna :)
4/7 anonim válasza:
Szia! Úgy van, hogy lekell fújni valamivel ami majd ott lesz, utánna letörölni és rátenni az orrára egy gézlapot. Majd utánna fújni szintén az orrába a levegőt. Utánna kellemetlen érzés lesz a szádba a gézlap miatt. Gézlap -> kuka. Következő kezdi előről.
5/7 A kérdező kommentje:
Kedves 23:23-as 50%-ban hasznos válaszokat adó válaszoló!
Köszönöm a "kedves" dicséretedet! Soha nem voltam még elsősegély órán, nem tudom honnan kellene tudnom ez hogy működik.
Ja, és mégsem bennem lehet a hiba ha mások (igen, többen is) tudtak normálisan válaszolni.
Köszönöm az értelmes válaszokat!
2010. nov. 5. 23:46
6/7 anonim válasza:
emberenként lefertőtlenítik. előbb kapsz el valami betegséget a buszon odafele mint ott :D
7/7 anonim válasza:
én holnap megyek vizsgázni nálunk úgy vagy h kapunk steril gézlapot és mindenki maga után áttörli fertőtlenítő szerrel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!