Van olyan oldal, ahol meg tudom nézni, hogy adott gumimérethez milyen autók valóak?
Van egy 205/55/R16-os Taurus téli gumiszettem (egy szezont futott), amit terveznék eladni (nem tudom mennyit érhet), de mivel sok hirdetés irreálisan alacsony áron hirdeti ezeket a gumikat (ilyen 10 ezer/db) miközben ezt a gumit simán tudnám majd használni még 2-3 szezon során így arra gondoltam, hogyha normális áron nem tudom eladni (20 ezer/db) akkor inkább veszek majd olyan kocsit (közeljövőbeli terv) amihez ez a méret illik. Jelenleg inkább efelé hajlok.
Szóval kérdésem: Hol találok olyan listát autótípusokból, amelyekre a 205/55/R16-os méret passzol? Honda/Toyota/Skoda közül esetleg melyik típusra jó?
Nincs ilyen, ez igencsak sajátos megközelítés.
Több olyan oldal van, amelyiken a gyártmányt, modellt, gyártási évet megadva, adódik a gumiméret. Ezek az adatbázisok arra is alkalmasak, amit te szeretnél, hiszen tartalmazzák a [gépkocsi gyártmány, modell, gyártási idő]–[abroncsméret] összerendeléseket; de amiatt, hogy nem szokás így keresni, nem teszik lehetővé. Ha írsz az ilyen oldalak üzemeltetőinek, sőt, ha az impresszumban közlik, akkor inkább a honlap készítőinek, informatikai támogatóinak, akkor lehet, hogy jó fejek lesznek, és csinálnak neked egy ilyen listát. Más lehetőséget nemigen tudok elképzelni ilyen egyáltalán nem szokásos igényre.
Na látod, ez itt nem a GOogle.
Legközelebb kezdd ott. Az még hülyének sem fog nézni.
2. ELkell hogy keserítselek.
Veszel egy autót aztán ha legközelebb veszel vagy olyan méretű lesz alatta vagy nem.
Nincs ilyen lista, fordulj már meg azon a lovon!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!