Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Van olyan oldal, ahol meg...

Van olyan oldal, ahol meg tudom nézni, hogy adott gumimérethez milyen autók valóak?

Figyelt kérdés

Van egy 205/55/R16-os Taurus téli gumiszettem (egy szezont futott), amit terveznék eladni (nem tudom mennyit érhet), de mivel sok hirdetés irreálisan alacsony áron hirdeti ezeket a gumikat (ilyen 10 ezer/db) miközben ezt a gumit simán tudnám majd használni még 2-3 szezon során így arra gondoltam, hogyha normális áron nem tudom eladni (20 ezer/db) akkor inkább veszek majd olyan kocsit (közeljövőbeli terv) amihez ez a méret illik. Jelenleg inkább efelé hajlok.

Szóval kérdésem: Hol találok olyan listát autótípusokból, amelyekre a 205/55/R16-os méret passzol? Honda/Toyota/Skoda közül esetleg melyik típusra jó?

nov. 24. 13:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
42%

Nincs ilyen, ez igencsak sajátos megközelítés.

Több olyan oldal van, amelyiken a gyártmányt, modellt, gyártási évet megadva, adódik a gumiméret. Ezek az adatbázisok arra is alkalmasak, amit te szeretnél, hiszen tartalmazzák a [gépkocsi gyártmány, modell, gyártási idő]–[abroncsméret] összerendeléseket; de amiatt, hogy nem szokás így keresni, nem teszik lehetővé. Ha írsz az ilyen oldalak üzemeltetőinek, sőt, ha az impresszumban közlik, akkor inkább a honlap készítőinek, informatikai támogatóinak, akkor lehet, hogy jó fejek lesznek, és csinálnak neked egy ilyen listát. Más lehetőséget nemigen tudok elképzelni ilyen egyáltalán nem szokásos igényre.

nov. 24. 21:13
 12/14 A kérdező kommentje:

Méghogy nincs... Csak az angol tudásomat kellett elővenni és meg is találtam:

[link]

nov. 24. 22:11
 13/14 anonim ***** válasza:
79%

Na látod, ez itt nem a GOogle.

Legközelebb kezdd ott. Az még hülyének sem fog nézni.

nov. 24. 23:45
 14/14 anonim ***** válasza:
84%

2. ELkell hogy keserítselek.

Veszel egy autót aztán ha legközelebb veszel vagy olyan méretű lesz alatta vagy nem.

Nincs ilyen lista, fordulj már meg azon a lovon!!

nov. 25. 10:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!