Van olyan oldal, ahol meg tudom nézni, hogy adott gumimérethez milyen autók valóak?
Van egy 205/55/R16-os Taurus téli gumiszettem (egy szezont futott), amit terveznék eladni (nem tudom mennyit érhet), de mivel sok hirdetés irreálisan alacsony áron hirdeti ezeket a gumikat (ilyen 10 ezer/db) miközben ezt a gumit simán tudnám majd használni még 2-3 szezon során így arra gondoltam, hogyha normális áron nem tudom eladni (20 ezer/db) akkor inkább veszek majd olyan kocsit (közeljövőbeli terv) amihez ez a méret illik. Jelenleg inkább efelé hajlok.
Szóval kérdésem: Hol találok olyan listát autótípusokból, amelyekre a 205/55/R16-os méret passzol? Honda/Toyota/Skoda közül esetleg melyik típusra jó?
#3: Tényleg így gondolod? Számolgassunk kicsit.
Van egy középkategóriás szedan-om amihez hasonló méretű gumi kell. Normálisan akarok venni, mondjuk Michelin:
A 4 db szállítással együtt 160 ezer. Külön akarok rá felnit is, átlagban 50 ezer (+szállítás) az >200 ezer szóval egy téli szett már 360-400-nál jár.
És akkor ha szar gumikkal veszem meg (esetleg lemezfelnivel nem aluval), akkor megintcsak ugyanennyit kell nyárira költeni. Az már majdnem karcolja a 800 ezret, de az 500-at mindenképp.
Szóval mi is a kérdés?
Részemről csak annyi, hogy mostmár végre kaphatnék értelmes, releváns választ is az EREDETI kérdésemre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!