Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Van olyan oldal, ahol meg...

Van olyan oldal, ahol meg tudom nézni, hogy adott gumimérethez milyen autók valóak?

Figyelt kérdés

Van egy 205/55/R16-os Taurus téli gumiszettem (egy szezont futott), amit terveznék eladni (nem tudom mennyit érhet), de mivel sok hirdetés irreálisan alacsony áron hirdeti ezeket a gumikat (ilyen 10 ezer/db) miközben ezt a gumit simán tudnám majd használni még 2-3 szezon során így arra gondoltam, hogyha normális áron nem tudom eladni (20 ezer/db) akkor inkább veszek majd olyan kocsit (közeljövőbeli terv) amihez ez a méret illik. Jelenleg inkább efelé hajlok.

Szóval kérdésem: Hol találok olyan listát autótípusokból, amelyekre a 205/55/R16-os méret passzol? Honda/Toyota/Skoda közül esetleg melyik típusra jó?

ma 13:37
 1/5 anonim ***** válasza:
51%
Hubasszus??? Nekem van 1 konyhaasztalom 4 székkel ami teljesen nincs kihasználva. Tudna valaki segíteni milyen házat lehetne venni hozzá?
ma 14:00
 2/5 A kérdező kommentje:
#1: Ez egy hülye példa, mert az autó használati eszköz és nekem csak a pénz viszi így nyilván nem akarok minden autóváltással 500-800 ezret csak a felni/gumi szettre költeni, hogy utána még százezreket hagyjak ott a szerelőnél az első hónapokban.
ma 14:10
 3/5 anonim ***** válasza:
72%
Ha egy R16-os gumiszett neked 800 ezerbe fáj akkor nagyon átvertek.
ma 14:21
 4/5 anonim ***** válasza:
57%
Én a boxzsákhoz képest vettem meg az ökleimet.
ma 14:51
 5/5 A kérdező kommentje:

#3: Tényleg így gondolod? Számolgassunk kicsit.

Van egy középkategóriás szedan-om amihez hasonló méretű gumi kell. Normálisan akarok venni, mondjuk Michelin:

[link]

A 4 db szállítással együtt 160 ezer. Külön akarok rá felnit is, átlagban 50 ezer (+szállítás) az >200 ezer szóval egy téli szett már 360-400-nál jár.

És akkor ha szar gumikkal veszem meg (esetleg lemezfelnivel nem aluval), akkor megintcsak ugyanennyit kell nyárira költeni. Az már majdnem karcolja a 800 ezret, de az 500-at mindenképp.

Szóval mi is a kérdés?

Részemről csak annyi, hogy mostmár végre kaphatnék értelmes, releváns választ is az EREDETI kérdésemre?

ma 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!