Szerintetek megéri ki tenni a “T” betűt?
Én úgy teszek, mintha ott sem lenne, annyira sem regisztrálom, mint az autó színét vagy márkáját. Mindig az jut eszembe, hogy amikor nekem jogsim lett, apám rakott előre-hátra is, egyrészt a motorháztetőről egyből lefújta a menetszél a matricát, másrészt ha nem én vezettem, néhányan csak próbálták fatert letolni az útról, nem tudták.
Komolyabbra véve a szót, semmi értelme. Van jogosítványod? Van. Tehát elvárható, hogy ne balf*szkodj, vagy legalább ha balf*szkodj, tanulj belőle, és legközelebb ugyanúgy ne balf*szkodj? Igen. Akkor minek kürtölnéd világgá, hogy "friss" a jogsid? 20 éves jogsival is lehet hülyeséget csinálni, sőt. De ha neked valamilyen elfajzott pszichés okból megnyugtató lenne kirakni a matricát, akkor hajrá.
Szerintem nem a "balek vagyok" felirattal egyenértékű, hanem jelzés arra, hogy több türelmet és megértést vár a T-betűs ember. Ami szerintem nem jogos, akkor hogy fog megtanulni közlekedni, ha azt várja, hogy mások segítsék ki, és egyesek meg is teszik? Oktatóautókkal előzékeny vagyok, T betűs úrvezetőket úgy kezelem, mint bárki mást. Mondjuk én bárki mást is beengedek, ha idejében indexel és észszerű keretek között megtehetem, és bárki másnak a bénázós parkolását képes vagyok kivárni, nem villogok, nem dudálok.
De akkor is visszás, ha egy T betűt tesznek oda. Látom én azt anélkül is, hogy ki a mazsola, és nem fogok dafke keresztbe tenni neki, de aki előre hirdeti, arról megvan a véleményem.
> "Szerintem nem a "balek vagyok" felirattal egyenértékű, hanem jelzés arra, hogy több türelmet és megértést vár a T-betűs ember."
Akkor tedd fel a T betűt magadnak és majd írd le, hogy mit tapasztaltál. ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!