Miért alakul ki ez a helyzet parkoláskor?
Figyelt kérdés
Ha tehetem én jobbra hátra parkolok.
Na tehát. Kicsit előbbre állok, jobbra villog az indexem,tolatólámpa világít, az autó mozdul hátrafelé, kicsit már tekerem a kormányt.
Erre megjelenik valaki és nagy lendülettel balra-előre bevágódik a helyre.
Ez többször előfordult már. ILyenkor kiszállok és szólok neki.
Mi lehet a probléma a másikkal?
Nem látja, hogy tolatok?
Azt hiszi, hogy őneki van elsőbbsége mert elöre megy?
Miért kockáztatja meg, hogy összemegyünk, ha nem figyelek eléggé? Ennyit megér neki egy parkolóhely?!
Én csinálok valamit rosszul?
A helyszín egyébként Zalaegerszeg.
okt. 9. 18:44
11/16 anonim válasza:
#9 Te tanulj meg szövegérteni. A kérdező JOBBRA TOLAT. A helyet elhappoló BALRA ELŐREMENETBEN parkol. Akkor hogyan érkezne mögüle? Akkor jobbra előremenetben kéne parkolnia.
12/16 anonim válasza:
Az mondjuk felvet egy másik kérdést, hogy tud úgy jobbra hátra betolatni valahova, hogy közben mellette meg elmennek es beállnak ugyanoda... velem ilyen az életben nem fordult még elő. Lévén, hogy tolatáskor 95%, hogy átlógsz a másik sávba, nem a sajátodból fogsz csak betolatni.
13/16 anonim válasza:
Igen, ez engem is érdekelne, még ha valami nagyon vizsgaszerű saroktolatást csinál a kérdező, akkor is átlóg a sávba, tehát akkor happolhatják el a helyet előle, amikor még el sem kezdte a mozgását, csak bámészkodik. Más kérdés, hogy ha én jobbra tolatok, akkor előtte balra előre legalább 45 fokba teszem az autót, és onnan tolatok, nem tolatva csinálom az egész 90 fokot.
14/16 anonim válasza:
Mondjuk ha totojázik, akkor az szemből pont nem egyértelmű, hogy be akar állni tolatva valahová vagy éppen kijött onnan vagy csak bámészkodik az út középen.
15/16 anonim válasza:
Hát nem tudom ki hogy van vele, de baromi lassan kell tolatni ahhoz, hogy jöjjön valaki és "bevágódjon" a helyünkre...
16/16 anonim válasza:
Szarul hangzik, de a parkolóhely azé, aki hamarabb beáll oda. Nyilván ha van több szabad hely, akkor bunkóság pont oda állni, de ha nincs hely akkor meg tudom érteni. Budapest belvárosában simán kitúrnak a helyről, ha kell én is megteszem, pont azért mert nem akarok még 10 percet körözni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!