Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Ha vki összesz@rja magát...

Ha vki összesz@rja magát forgalmi vizsgán - mondjuk a nagy izgalomban - az automatikus bukással jár, vagy a vizsgabiztos nem veszi figyelembe, és folytatódhat a vizsga?

Figyelt kérdés
okt. 7. 22:30
 1/10 anonim ***** válasza:
94%
Mivel vezetésre képtelen állapotban van, szerintem automatikus bukás.
okt. 7. 22:34
 2/10 anonim ***** válasza:
70%
Igen
okt. 7. 23:03
 3/10 Telelő Teve ***** válasza:
88%
Plusz a továbbiakban 50 kilométeres körzetben egy oktató és vibi sem fogja vállalni, hogy beüljön melléd.
okt. 7. 23:04
 4/10 anonim ***** válasza:
87%
A kocsi takarítása se lesz olcsó...
okt. 7. 23:04
 5/10 anonim ***** válasza:
86%
Azért ezt nem annyira könnyű összehozni :D menj el WC-re a vizsga előtt..
okt. 7. 23:05
 6/10 anonim ***** válasza:
62%
Én a vizsga előtti stresszoldó körön szóltam az oktatónak, hogy hamarosan sürgősen wc-re kéne mennem, aminek egyébként addig semmilyen előre érezhető jele nem volt. Simán visszaértünk a város másik végéből. De ha nem így lett volna, megállunk valahol (benzinkút, nyilvános wc stb.), az oktatók általában jól ismerik a várost, ahol oktatnak, vizsgáztatnak. Szólj és gondolkozz előre!
okt. 7. 23:10
 7/10 anonim ***** válasza:
19%
Természetesen, hiszen minden lámpa/kereszteződés előtt szó szerint beleszel sz@rva. Valamint utána azon is stresszelned kell, hogy vajon elég lesz egy kárpit tisztítás vagy az ülést is cserélni kell? Bontott is jó az oktatónak? Miért ilyen bonyolult az élet? Besz@ri vagyok? De mind1 is! A lényeg, hogy van megoldás! Érdemes a vizsga előtti délutánon olyan gyógyszert fogyasztani, amit vastagbél tükrözés előtt adnak, mert olyankor sok folyadékkal egy pár óra alatt az ember teljesen mindent kisz@rik/kif@sik és totál kiürül a bélrendszer. Elkerülve ezzel egy esetleges besz.rást, ha "véletlenül" egy szembe jövő audista nem tudná befejezni az előzést. Én azt mondom, hogy az Úr kísérje minden lépésed és fordítsa feléd az Ő orcájának fényességét! Ámen!
okt. 7. 23:49
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
Nem úgy volt, hogy csak 18 éves felnőtt szerezhet jogosítványt?
okt. 8. 12:36
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem. 17 az alsó korhatár.
okt. 8. 13:36
 10/10 anonim ***** válasza:
58%

Még szép, hogy bukás.

Így is sok olyat kiengednek a forgalomban akik ha necces helyzetbe keverednek teljesen leblokkolnak. Gondolok ezalatt arra, hogy valaki neccesen előz szemből. Nincs annyi lélekjelenlétük, hogy elvegyék a gázt, esetleg fékezzenek hanem lefagynak, lábuk a gázon marad és csak az idiótán múlik minden, hogy mennyire lesz ügyes.

Vagy pl valaki nem adja meg az elsőbbséget, nem fognak azonnal a fékbe taposni, inkább még a gázba lépnek és összecsattannak még akkor is ha egyébként elkerülhető lett volna az ütközés.

Az ilyeneket is szűrni kellene. Csak olyan vezethessenek akik akkor is nyugodtak tudnak maradni ha baj van.

okt. 8. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!