2024.-ben lefizetni a vizsgabiztost?
Nagyobb osszegre gondolok.
Pl 100 ezer az oktatonak,100 ezer a vb-nek
200 ezer?
Nem szeretem az efféle szitukat, de anno 2 éve én is megkérdeztem. Nemleges választ kaptam és elfogadtam. De az összeg szürreális...
Szerintem max 50 a reális, aztán osztoznak, de ekkora összeget nem adnék.
Ennyi pénzért biztos nem.
Én nemrég kérdeztem az oktatótól, hogy a vizsgabiztost vajon le lehetne e fizetni és azt válaszolta, neked nincs annyi pénzed.
Amúgy egy hónapja volt forgalmi vizsgám d kategóriából és iszonyat bunkót fogtam ki, egy ilyen öreg kommunista maradvány. Ilyet nem lehetne lefizetni, mert túl becsületes. Azzal indokolta a bukást, hogy nem buszvezetőhöz illő a vezetési stílusom.
Én simán megkérdeztem az oktatómat, azt mondta nincs ilyen, hát nem adtam nekik pénzt.
Amúgy pedig, ha valami rosszul megy, inkább kérd meg az oktatódat, hogy gyakoroljátok. Sajnos megvan a bukás lehetősége, de ezért inkább legyél tisztába a hibáiddal. Bizonyára még "friss" dolgok számodra a vezetés, kell 1-2 év a rutinhoz, tehát még jogsival a kézben is fogsz bőven tanulni (illetve felejteni is). Ezért se bízd el magad, így is sok gyökér van az utakon.
Óvatosan és ésszel közlekedj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!