2024. március 1-től a BKK Appban is lehet venni vármegye- és országbérletet?
Figyelt kérdés
febr. 27. 16:05
1/7 anonim válasza:
Már holnaptól lehet, de értelemszerűen csak péntektől lesz érvényes a BKK-n, addig a jelenlegi feltételek szerint érvényes.
3/7 anonim válasza:
Minden szolgáltató valamennyi értékesítési pontján kapható lesz minden fajta bérlet. Legalábbis ez a mondás, de ez nem teljesen igaz, mert a BKK csak Pest vármegyebérletet árul, a többit nem, míg a MÁV árulja a Budapest Bérletet Sopronban is.
4/7 anonim válasza:
Elvileg igen, gyakorlatilag majd meglátjuk.
5/7 anonim válasza:
Így van, már ma is meg lehet vásárolni, én is pont néhány perccel ezelőtt vettem meg magamnak a BudapestGO-ban az országbérletet.
6/7 anonim válasza:
Hol lehet megvásárolni? Én csak x km-es bérleteket látok a budapest go-ban.
Internet nélkül használható, bemutatható a bérlet?
7/7 anonim válasza:
#6: állítsd át helyköziről helyi közlekedésre, a várost pedig Budapestre. Valamiért a frissítéskor átállt a helyközire, ott meg csak km alapú menetjegyek és kiegészítő jegyek vannak.
"Internet nélkül használható, bemutatható a bérlet?" Erre még nem tudok válaszolni, mert holnapi kezdődátummal vettem meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!