2024.-ben lefizetni a vizsgabiztost?
Lehetséges, oktató, és vizsgabiztos függő. Általában az oktatónak adod oda a pénzt, és ő elosztja a vizsgabiztossal. AZONBAN én javaslom, hogy ezt verd ki a fejedből. Ha képes vagy a vezetésre, akkor menni fog, és inkább, - ahogy a többiek is mondják, akár tetszik akár nem -, vegyél plusz órákat. Nincs ebben semmi ciki, inkább becsülendő. A ciki az, amikor megveszed a jogosítványt, mert nem vagy elég ügyes, ahhoz, hogy megcsináld. Magadat vered át, mert később, mikor már nem lesz ott melletted az oktató, akkor pánikba fogsz esni, és baleseted is lehet. Ha pedig olyan nagy kárt okozol, akkor még a drágán vásárolt jogsid is pattanhat.
Tudom, nem tetszik, de ez az igazság. Vagy megcsinálod becsületesen, vagy hagyd az egészet, és járj busszal. De szerintem az emberek nagy része, ha elég erőt fektet bele, akkor sikerülhet nekik. Kitartást a vizsgához, és sok sikert!
Nem tudom,miről beszéltek,én nem pontoztam le senkit. Én csak kíváncsi voltam a velemenyetekre,mert sok helyen halottam már,hogy pénzt adnak a vizsgabiztosnak. A pénzt nem azert adnam,mert nem tudok vezetni,hanem azert hogy a kisebb hibakert ne buktassanak meg. Pl :parkolni nem igazán tudok.
A parkolastol felek,mert abbol is meg lehet bukni.
A vizsgam 2 het mulva lesz,addig még lesz boven idom a felkeszulesre de a parkolas az valahogy nem megy sajnos
#17: "Kisebb" hibának tűnik a parkoláskor rossz távolságfelmérés, a hátranézés elmulasztása de gondolj bele:
"
A eset:
- Jaj, elfelejtettem hátranézni, ugye nem buktat meg?"
- De bizony hogy igen, mert lehetett volna maga mögött egy gyerek is, örüljön, hogy nem okozott balesetet.
B:
- Hopp, majdnem nekikoccantam a másik autó lökhárítójának/felmentem a padkára, ugye nem baj?
- De igen, mert majdnem kárt tett a saját vagy más embernek a vagyonában! Nem az a baj hogy majdnem, hanem hogy korrigált és úgy is majdnem!
C:
- Kicsit túl közel állok hozzá, nem baj?
- De igen, mert magára nyitja az ajtót, aztán mehet fényezést javíttatni..."
Summa summarum: Gyakorold, ha nem megy. Mert különben teljesen jogosan meg fognak buktatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!