Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Milyen megoldást lehet találni...

Milyen megoldást lehet találni arra, hogyha az embert eléri valahol a zápor, mikor elektromos rollerrel megy?

Figyelt kérdés
Ismertek az említett problémára valami megoldást? Természetesen lehetne fedezékbe húzódni az eső elől, de ez nem minden esetben kivitelezhető, és így nem is lehet rá alapozni. Létezik valamiféle védőhuzat, amibe ilyenkor a rollert bele lehet bugyolálni, és kis helyen elfér? Leszögezném, hogy bár léteznek vízálló típusok, az enyém nem az. Egy pocsolyán át lehet vele gázolni, de a szakadó esőben vagy hóban valószínűleg tönkremenne. Bármilyen ötletet, elképzelést szívesen fogadok.

szept. 29. 10:56
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
88%

Lehet csináltatni vedőhuzatot, vannak ezt hirdető oldalak. Ez helyet foglal, súlya van, mindig "kéznél" kell legyen. Kb 20eFt lehet. Én motorra csináltattam egyedit 40ezerért Nagyon kis helyen is elfér. Menet közben alkalmazható tip. szerintem nem létezik.

Ennél jobb megoldás az eső álló rololler és a motoros esőruha. Ez egy gyorsan, mindenre (is) felvehető ruha "kezeslábas", vagy ketrészes ami megvéd esőben a szétázástól.

szept. 29. 11:41
 2/14 retektorta ***** válasza:
80%
Ezt most minden rosszindulat nélkül, abszolút segítő szándékkal írom. Nem kellett volna megvenni azt a rollert, ha neked ez probléma. Add el, és vegyél egy vízállót. Utólag nem lehet tökéletesen ezt megoldani.
szept. 29. 11:44
 3/14 anonim ***** válasza:
64%
Az osanban vettem kétezerért egy takaróponyvát. Eső esetén csak letakarom, oszt annyi. Össze is lehet húzni, hogy a szél ne vigye el. Ettől egyszerűbbet nem tudok.
szept. 29. 13:47
 4/14 anonim ***** válasza:
33%
Menet közben? Semmi. Menet közben a motoros is megázik, hiába az esőruha, a tankot érő eső az ágyékánál fog összegyűlni. Azzal sem tudsz mit kezdeni, hogy bizony mész az út szélén, az előtted haladó gépjárművek hátsó kereke rád és a járművedre szórja a vizet. Ha a rolleredet csak szép, napos időben lehet használni, akkor gondolom ez rá volt írva a boltban, annak tudatában vetted, hogy szép, napos időben használod. Ventusky app követi neked műholddal a felhőket, ha azt látod, hogy esni fog, ne a rollerrel indulj el, ennél jobb tanácsot sajnos nem tudok.
szept. 29. 14:02
 5/14 A kérdező kommentje:
Tisztázni szeretném, hogy olyan megoldást is szívesen hallgatok, amit csak álló helyzetben lehet alkalmazni, tisztában vagyok vele, hogy menet közben sokmindent nem tehet az ember. Első sorban városban használnám, ott talán nem mennek olyan gyorsan az autók, hogy telefröcsköljék vízzel, és, mint mondtam, meg tudok állni, csak legyen valamim, amivel megvédhetem. Az első válaszban említett védőhuzatnak utánanézek, bár örülnék valami olcsóbb, egyszerűbb megoldásnak. Mindenesetre a válaszokat köszönöm!
szept. 30. 17:02
 6/14 anonim ***** válasza:
79%

5# Olyan ruha és mindenféle árut (is) forgalmazó kínaiban van esőruha olcsón. A motoros esőruhának nyomába se ér, de más az igenybevétel is ott.

Roler takarására megvenném a legolcsóbb, legkisebb, robogókra kitalált vedőhuzatot ami esőálló. Párezer Ft. Nekem is van, tökéletes 2-max 3 évig. Aztán kuka használattól függő időben. Talán ez a legolcsóbb megoldás

szept. 30. 22:14
 7/14 anonim ***** válasza:
Én hamarabb mennék Intersportba, Decathlonba, mint motoros boltba. Aláöltöző, esőruha ugyanaz, csak a motoros boltban drágább. Motoros boltba protektorért járunk, de elsősegélycsomagot sem ott veszek, mert ugyanazt kétszer annyiért adják, mint a gyógyszertárban.
szept. 30. 23:05
 8/14 anonim ***** válasza:
80%

A kérdésből nem derül ki, hogy mit féltesz, magadat vagy a rollert?

Neked ott az esőruha, a rollernek pedig egy közönséges takaróponyva.

Gondolom ha esik, akkor nem rollerral közlekedsz.

Viszont ha jó időben elindulsz valahova és menetközben leszakad az ég, akkor meg nincs miről beszélni.

okt. 1. 11:45
 9/14 anonim ***** válasza:
A roller egy közlekedési eszköz, miért kéne bebugyolálni? Babusgatni nem akarod?
okt. 2. 13:43
 10/14 anonim ***** válasza:
66%
Vegyél bármit
okt. 3. 01:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!