E-Titánban tényleg lassan haladok ezek szerint?
Figyelt kérdés
6 óra (tanult és modulzáró tesztek kizöltése) alatt 23 %-nál vagyok az előrehaladást tekíntve.
Kicsit parázok, hogy ha végig csinálom kevés idő marad a gyakorlásra, nehéz részek átnézésére.
Jó ütemben haladok?
szept. 19. 21:41
1/4 anonim válasza:
Nem mindegy, hogy az iskolád hány órát biztosít az etitán használatára. Később gyorsabban fogsz már haladni, nincs ezzel gond szerintem. Arra figyelj, hogy belépve ne felejtsd ott, ne teljen feleslegesen.
2/4 anonim válasza:
Hamarabb befejezed mint gondolnád. Csak az első, meg talán a második modul ami hosszabb, a többi egész rövid.
3/4 anonim válasza:
3 nap alatt "végigvittem" az e-titánt, és 25 óra tanulási időm volt benne. Sokan fele ennyi idő alatt megtanulják. 2 hét után kaptam időpontot vizsgára, kb +21 órát szántam a gyakorlásra. Minden nap nyomtam órákon keresztül, szóval ne aggódj, még így is órád marad.
Az előttem lévő jól mondja, ez első és a második hosszabb, viszont az utolsó segédmotoros tananyag, az nagyon gyorsan megvan.
4/4 A kérdező kommentje:
Végül is 30 órát nyomtam bele.
Meg is lett két hete a kresz vizsga 😁.
nov. 9. 22:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!