Miért nem tartják be a magyar kerékpárosok a kresz szabályokat Budapesten?
Figyelt kérdés
Itt születtem Budán, itt nőttem fel, de nem értem hogy a kerékpárosok 70-80%-a miért kockáztatja a saját életét azzal, hogy átmegy a piroson, bevág az autók elé? És ha kishíjján elütöd mert hirtelen az autód elé kerül, akkor még nekiáll feljebb, és szidkozódik! Sok helyen van ,,maci sajt" tábla nekik, valahol nekünk autósoknak. Volt hogy majdnem elütöttem, erre rácsapott az autómra, utána mentem és leszedtem a bringàról, még ő neki állt feljebb, hogy ; jaj szegény biciklist megtaposom a földön az autóm miatt.....én is bringáztam 12-14-16-18 évesen, jogsim sem volt, de a suliba csak akkor mehettünk bringával (1992-1998), amikor az Ofönek bemagoltuk a kreszkönyvet, és a szülönk aláírta az engedélyt, meg a szüleim is tanítottak a kreszre, gyalogosan is kiskoromban. Szóval nem értem ezeket a mai bicikliseket, hogy miért háborognak, és miért nem ismerik a kreszt? És a rendőrök miért nem bírságoljàk a szabálytalan bicikliseket, akik sokszor világítás nélkül futkároznak? Ismerősöm szerint Debrecenben szigorúbbak a rendőrök a biciklisekkel....9szept. 15. 21:48
11/14 anonim válasza:
Magyarok, ja. Tudnám, akkor miért olvasom ugyanezt angol oldalakon is…
12/14 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs miről beszélsz, az angolok erőszakosak és szabálytalanok, a Hollandok, Svédek, Dánok, Norvégok szabálykövető emberek, ne hasonlítsd az angliában élőket máshoz!
szept. 29. 20:28
13/14 anonim válasza:
A kérdés “a magyar” kerékpárosok…
Mellesleg, ugye olyanról még sose hallottunk, hogy autók baleseteztek, amelyben csak és kizárólag autósok vettek részt…
14/14 A kérdező kommentje:
Persze nem ezt mondom, én autós, motoros , kerékpáros vagyok, de a legtöbb autós nem indul el a piroson (80%), kerékpárosok közül 99% nem várja meg a zöldet, kivéve a családosok.
szept. 29. 20:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!