A testvérem majdnem megölt bennünket és egy másik embert. Helyes volt a bosszúm?
Nemrégen tette le a jogosítványt.
Az ő autójával mentünk haza rokonoktól amikor előttünk egy őz ugrott az útra. Hirtelen fékezés helyett a szembesávba kapta a kormányt, ahol mindössze egy méter híjjàn összecsattsntuk egy szembejövővel, hatalmas szerencsénk volt. A sofőr kikaabálta, hogy h×lyegyerek.
A testvéremnek ez még tetszett is, ahogyan figyeltem a reakcióit.
Azóta a tudtára hoztam, és ő azt vallja, INKÁBB ütközik egy szembejövővel, mert állatvédő.
Komolyan mondom sz eszem megáll.
Eldugtam a kocsija kulcsait, nem engedem a közelébe. Ha 10 napon belül nem kér bocsànatot, eladatom vele a kocsit.
Elátkozott engem
Nem ez volt sz első eset, hogy a volán mögött kis mértékben átlépett egy határt
A jogosítvány kézhezvételet követően viszonylag sor került az első közúti ellenőrzésre is.
A rendőrök jeleztek, de ő csak többszöri felszólításra állt le.
Emellett, ha ideges, kapkodja a kormányt a szembejövő sávba
Nem lett belőle baleset. Nem biztos az őzet csak elütitek és repül előre 20m-t. Lehet, hogy a szélvédőn keresztül az öletekben landol [link] .
Szembejövő ezt így reagálta le, labilis az idegrendszere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!