Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » A testvérem majdnem megölt...

A testvérem majdnem megölt bennünket és egy másik embert. Helyes volt a bosszúm?

Figyelt kérdés

Nemrégen tette le a jogosítványt.

Az ő autójával mentünk haza rokonoktól amikor előttünk egy őz ugrott az útra. Hirtelen fékezés helyett a szembesávba kapta a kormányt, ahol mindössze egy méter híjjàn összecsattsntuk egy szembejövővel, hatalmas szerencsénk volt. A sofőr kikaabálta, hogy h×lyegyerek.

A testvéremnek ez még tetszett is, ahogyan figyeltem a reakcióit.

Azóta a tudtára hoztam, és ő azt vallja, INKÁBB ütközik egy szembejövővel, mert állatvédő.

Komolyan mondom sz eszem megáll.

Eldugtam a kocsija kulcsait, nem engedem a közelébe. Ha 10 napon belül nem kér bocsànatot, eladatom vele a kocsit.

Elátkozott engem

szept. 12. 20:42
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
88%
mi van itt xd
szept. 12. 20:44
 2/17 anonim ***** válasza:
95%
Nyugodtan mondd meg neki hogy magyaroknál az a szokás hogy elcsapjuk az őzet, bedobjuk a csomagtartóba és megyünk tovább vacsorára pedig őzpöri a kaja
szept. 12. 20:51
 3/17 anonim ***** válasza:
96%
Te nem tudod eladatni vele, ez nem úgy működik. A kulcs eldugást nem is részletezem.
szept. 12. 20:58
 4/17 anonim ***** válasza:
91%
Nekem úgy tűnik, nálad van gond, a testvéred jól mérte fel a helyzetet, hiszen elkerülte az ütközést és a szembejövőt is. Igen, ilyen szituban mindig kell szerencse is, ez tény.
szept. 12. 20:58
 5/17 anonim válasza:
89%

Hát kezeltesd magad, ha. Pedig bármiben hasonlít is rád akkor inkább tényleg ne vezessen.

Ne veszélyeztessetek a megmaradt normális emberiséget.

szept. 12. 21:10
 6/17 anonim válasza:
8%

Nem.

Az lenne a helyes, ha megtennéd a feljelentést.

szept. 12. 21:15
 7/17 anonim válasza:
73%
Mi van, kérdező? Felbax, hogy nincsen ingyen őzhusi?... Gecc, de idióta vagy...
szept. 12. 21:16
 8/17 anonim ***** válasza:
83%
Konkrétan bűncselekményt követsz el.
szept. 12. 21:17
 9/17 anonim ***** válasza:
97%
A másodperc töredéke alatt kellett döntenie. A vészfékezés és az őz elcsapása is veszélyes rátok nézve. A hozzáállása aggasztó, hogy inkább az állatvédelem, mint a biztonság, de őzzel ütközni kb olyan, mint egy autóval. A te reakciód buta és gyerekes. Elhiszem, hogy megijedtél, de jobb lett volna megbeszélni, esetleg számba venni a lehetőségeket, hogy ilyen esetben mi a legjobb. Ha félsz, nem bízol benne, nem kell beülni mellé.
szept. 12. 21:30
 10/17 anonim válasza:
91%

Lehet hiú és szégyelli bevallani, hogy tévedett, vagy hogy megijedt!

Épp elég stressz volt ez neki is, ne kényszeríts ki belőle vallomásokat!

szept. 12. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!