Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Mennyire stabilak a kétkerekű...

Mennyire stabilak a kétkerekű teherbiciklik?

Figyelt kérdés
Gyerekszállítási célra gondolkodom teherbicikli vásárláson. Eredetileg háromkerekű modellben gondolkodtam de valamiért sokkal elterjedtebbek a kétkerekű modellek, azokat is nézegetem. Valahogy nekem nem tűnnek a kétkerekűek stabilnak, pláne ha egy-két gyerek is ül bennük. Aki használ ilyen kerékpárt beszámolna a tapasztalatairól? Köszönöm!

#szállítás #teher #gyerekszállítás #Teherbicikli #Cargo bike #Teherkerékpár
szept. 10. 17:35
 1/3 anonim ***** válasza:
Én nem gondolom, hogy gyereket számíthatsz csomagként.
szept. 13. 07:42
 2/3 anonim ***** válasza:
* szállíthatsz
szept. 13. 07:42
 3/3 A kérdező kommentje:
Sok gyártó készít teherbiciklit kifejezetten gyerekszállítási célra (pl a Babboe, de a Dechatlonban is lehet kapni). Ezekbe be lehet kötni három-öt pontos biztonsági övvel a gyereket/gyerekeket, sőt babaülést is lehet bele tenni. Olyasmi mint a gyerekszállító bicikliutánfutók, csak ezekben a gyerekek ülőhelye egybe van építve a vázzal, és a gyerek nem a sofőr mögött, hanem előtte van.
okt. 21. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!