Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Balesetet okoztam hogyan tovább?

Balesetet okoztam hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Nem adtam meg az elsőbbséget ismerőssel ütköztem.Nekik sem illetve nekünk sem lett bajunk az én autóm lökhárítója kuka lett viszont neki gyerekek ültek az autójában.Amint kiszállt és meghallottam a gyerek sírását onnantól olyan volt mint egy film amit nézek.Azóta nem tudok enni 5 percenként sírásrohamok törnek rám nem tudok aludni sem.A férjeink megbeszélték a történteket így tényleg olyan mintha semmi nem történt volna.De bennem ott a bűntudat a jogsimat eldobtam soha többet nem fogok volán mögé ülni.Könnyebb lesz valamikor vagy csak kevésbé iszonyatosan sz.r?

szept. 9. 13:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Aki közlekedési szituációval kapcsolatban képes átélni olyat, hogy "képszakadás", annak alapból nem lett volna szabad jogosítványt kapnia.
szept. 11. 18:58
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem kepszakadás volt az hanem az után emlékezett vissza, hogy mi volt miután megvolt a baleset.
szept. 11. 19:43
 13/14 anonim ***** válasza:

Ha egy ilyen minimális kárral, szerencsésen végződő, senkinek személyi sérülést nem okozó egyszerű kis balesettől valaki így kiborul, ott nincs minden rendben, tényleg irány a pszichológus, de gyorsan. Ennél sokkal durvább eseteken is jutottak már túl emberek, és tudnak normális életet élni.

#6-nak szintén pszichológust javaslok, ha valakinek egy autó volt az élete értelme, ott szintén nagy bajok vannak fejben.

szept. 12. 08:11
 14/14 anonim ***** válasza:
66%
#13 Ámen.
szept. 12. 08:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!