Balesetet okoztam hogyan tovább?
Kezdj újra vezetni.
Pszihológus is segíthet ahogy #1 írja.
Emiatt nem lenne szabad hogy abbahagyd a vezetést. Bajuk nem lett, oké megijedt mindenki gyerekek is, ismerős id, te is, ez ilyen. Ennél nagyobb baj nem történt azon kívül hogy lett egy kis anyagi kár, de ezt is megbeszéltétek így ez is le van tudva.
Tedd túl magad rajta, inkább örülj hogy a hibáddal nem okoztál ennél nagyobb bajt és vedd le ebből a tanulságot és ennyi.
8, menj a p*/csába, rohadtul nem ezt írta.
Amikor reggel írtam 5:47 akkor éppen siettem melóba, nem nagyon tértem ki, másik sztorim amikor elém jött egy srác ott volt mögötte a gyereke, balra akart fordulni, lehúzodott jobbra én akkor előztem volna, de elrántotta a kormányt balra.. ( ha szeretnéd elküldöm a videót ) hatalmas csend volt, kiszálltam, a srác jött arcoskodni, közben vettem észre, hogy felesége veszi ki a gyermeket hátulról, akkor lefagytam, ott képszakadás, megdöbbentem, hogy valakinek feljebb áll akkor is ha hibázik és a gyereke is megsérülhetett volna, amikor láttam ,hogy már játszik az árokba valami labdával akkor jött pont a rendőr és néztük vissza a felvételt amit rögzítettem, persze ha nem lett volna akkor egy 50-50 hibás szotri lett volna.
Jól tetted, hogy elmentél hozzájuk, nem mindenki egy érzelmi rongy, Te lelkiismeretes ember vagy, neked ez megnyugvást okozott, viszont idő múlva torzul ez az élmény, csak nem biztos, hogy jó irányba, ezért kell szakember, pár óra terápiát megér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!