Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Balesetet okoztam hogyan tovább?

Balesetet okoztam hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Nem adtam meg az elsőbbséget ismerőssel ütköztem.Nekik sem illetve nekünk sem lett bajunk az én autóm lökhárítója kuka lett viszont neki gyerekek ültek az autójában.Amint kiszállt és meghallottam a gyerek sírását onnantól olyan volt mint egy film amit nézek.Azóta nem tudok enni 5 percenként sírásrohamok törnek rám nem tudok aludni sem.A férjeink megbeszélték a történteket így tényleg olyan mintha semmi nem történt volna.De bennem ott a bűntudat a jogsimat eldobtam soha többet nem fogok volán mögé ülni.Könnyebb lesz valamikor vagy csak kevésbé iszonyatosan sz.r?

szept. 9. 13:19
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
93%
Menj pszihológushoz
szept. 9. 13:43
 2/14 anonim ***** válasza:
86%

Kezdj újra vezetni.

Pszihológus is segíthet ahogy #1 írja.

szept. 9. 13:49
 3/14 anonim ***** válasza:
88%

Emiatt nem lenne szabad hogy abbahagyd a vezetést. Bajuk nem lett, oké megijedt mindenki gyerekek is, ismerős id, te is, ez ilyen. Ennél nagyobb baj nem történt azon kívül hogy lett egy kis anyagi kár, de ezt is megbeszéltétek így ez is le van tudva.

Tedd túl magad rajta, inkább örülj hogy a hibáddal nem okoztál ennél nagyobb bajt és vedd le ebből a tanulságot és ennyi.

szept. 9. 16:12
 4/14 anonim ***** válasza:
67%
Tudod, ez mással is előfordul. Szerencsére nem lett baj. Nálam a kocsi munkaeszköz, nem tehettem meg, hogy nem ülök autóba. Nálam is ilyen semmiség volt, még a károsult vigasztalt. Autóban nem esett kár, az övé eleve totál össze volt karcolva, enyém új volt és csak abban esett kár. Lapot sem akart kitölteni. Viszont a kollégák elmesélték, hogy ők miket csináltak. Szinte mindenki hibázik. Örülj, hogy csak ennyi volt, és vezess. Sajnos lesz pár hónap, amíg ezt feldolgozod. Idő kell.
szept. 9. 16:14
 5/14 anonim ***** válasza:
13%
Még mázlid, hogy ismerőssel ütköztél. Ha mögöttem gyerek ül és nem adják meg az elsőbbséget, még ha nincs is koccanás, ha ráérek, utánamegyek a hülye tyúknak, és leüvöltöm a fejét a bevásárlóközpont parkolójában. Tessék elmenni pszichológushoz, meg valami kis felelősségérzetet verni magadba, amit mellesleg jogsiszerzés közben kellett volna felfogni.
szept. 9. 17:49
 6/14 anonim ***** válasza:
29%
Sofőr vagyok, naponta vezetek, egy OT-s autóm volt, az volt az életem, mindig vártam a nap végét, a pihenőnapot, hogy mehessek vele, egy nap elmentem és kicsit megpörgettem, ment mint a veszedelem és hát 140-el természetesen egy kézzel hátradőlve vezettem előztem egyet az autó kipördült borultam, az autó tropa nekem nem lett bajom, mai napig úgy kelek s fekszek, hogy nincs többé értelme az életemnek, minden előzésnél előjön, minden nap már lassan 3 éve és már másnap vezettem, ma is és holnap is vezetek, nem segít, sőt szenvedés, de kell a pénz. Most fél éve meg kijött elém egy srác a családjával, leszedtem az oldalát a kocsinak, senkinek semmi baja, de nem tudtam beszélni. Úgyhogy teljesen megértelek.
szept. 10. 05:47
 7/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,a pszichológus lesz a megoldás.Maga a koccanás olyan érzés volt mint mikor dodgemezés közben ütközöl valakivel lakott területen belül 2-es sebességfokozatban,szakadó esőben történt a sebességem 3-ban volt 30km/h majd lassítottam és visszaváltottam az elsőbbségadás táblánál.Nem az ütközés volt ami megrémített hanem ahogy az Anyuka szállt ki az autóból és szaladt hátra kiszedni a gyereket ez a látvány beleégett az agyamba.A tényen nem változtat nem vezetek azóta és nem is fogok,nem ér annyit.Bűntudat,szégyenérzet milliószor átgondoltam a történteket miért nem néztem figyelmesebben miért nem álltam meg teljesen miért nem láttam az autót,miért nem tudom bekapcsolni azt a hülye ablaktörlőt automatára,miért ültem be akkor az autóba mert gyalog indultam el de visszafordultam miért???Tegnap erőt vettem magamon és elmentem a férjemmel megnézni a kissrácot játszott,ugrabugrált 3 éves eleven imádnivaló mosolygós.Átölelt,még puszit is adott pedig csak egy idegen vagyok számára.Bocsánatot kértem tőle megsimogatta az arcom letörölte a könnyeket.Jó volt látni őt igazán jól esett minden tekintetben de ott a DE.A szülők nem haragszanak legalábbis nem mutatták de magukban tutira elástak én azt tenném.Jó érzés kiírni elmondani úgy sem merem senkinek.Soha nem gondoltam volna, hogy közel 30 mp alatt akár 10 forgatókönyvet lehet megírni gondolatban, mit tegyek most címszóval.Akkor még a menekülés is átvillant az agyamon a börtön,vagy simán kinyírnak.Nem fékeztem de a gázra sem léptem férjem szerint akkor toltam volna őket.Miért nem fékeztem?Egyszerűen nem tudom feldolgozni.Őket látszólag nem érintette meg annyira jönnek mennek vidámak én pedig úgy érzem mindenki rólam beszél mintha sokszor összesúgnának a hátam mögött,mutogatnának rám de tényleg.Nem bírom már tovább 😭
szept. 10. 10:10
 8/14 anonim ***** válasza:
"Átölelt,még puszit is adott pedig csak egy idegen vagyok számára.Bocsánatot kértem tőle megsimogatta az arcom letörölte a könnyeket." Tehát még a te lelkedet ápolja az ártatlan és tisztalelkű kisgyerek. Legalább annyi lenne benned, hogy nem vele törölteted le a könnyeid. Jézusom.
szept. 10. 16:19
 9/14 A kérdező kommentje:
Nem töröltettem le vele eszembe nem jutott, hogy ott hisztizzek előtte egyszerűen csak kipottyant.Akaratlanul nem sajnáltatás képpen.Nem is értem lehet, hogy nem is kellett volna elmenni hozzá.
szept. 10. 21:05
 10/14 anonim ***** válasza:

8, menj a p*/csába, rohadtul nem ezt írta.

Amikor reggel írtam 5:47 akkor éppen siettem melóba, nem nagyon tértem ki, másik sztorim amikor elém jött egy srác ott volt mögötte a gyereke, balra akart fordulni, lehúzodott jobbra én akkor előztem volna, de elrántotta a kormányt balra.. ( ha szeretnéd elküldöm a videót ) hatalmas csend volt, kiszálltam, a srác jött arcoskodni, közben vettem észre, hogy felesége veszi ki a gyermeket hátulról, akkor lefagytam, ott képszakadás, megdöbbentem, hogy valakinek feljebb áll akkor is ha hibázik és a gyereke is megsérülhetett volna, amikor láttam ,hogy már játszik az árokba valami labdával akkor jött pont a rendőr és néztük vissza a felvételt amit rögzítettem, persze ha nem lett volna akkor egy 50-50 hibás szotri lett volna.

Jól tetted, hogy elmentél hozzájuk, nem mindenki egy érzelmi rongy, Te lelkiismeretes ember vagy, neked ez megnyugvást okozott, viszont idő múlva torzul ez az élmény, csak nem biztos, hogy jó irányba, ezért kell szakember, pár óra terápiát megér.

szept. 11. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!