Örs vezér téren egyedül este egy nőnek ? Mennyire
veszélyes ez ?
Figyelt kérdés
22-kor zárunk és 23 körül kellene hazaérnem az új munkahelyemről. Pont az Örsön lakom, de nem az ikea oldalán a panel részen. Azzal szemben a 4 emeletes zöld Zuglóban. Melyik lehet a legbiztonsagosabb útvonal? Már az aluljáróba lévő arcoktól is rosszul vagyok.
A kerepesi úti szervízutat elvetném, mert ott egy kiserdő megy az úttal párhuzamosan, ahol sok a fura figura, hiába van az utca relatív kivilágítva. Igaz van a sarkon egy kocsma is. De teljesen őszintén, nem tartom az Örsöt biztonságosnak. Érdemes lenne elköltözni? Eddig általában nem kellett ilyen későn hazajárnom, így nem is paráztam annyira.
Egy fokkal jobb mint a Blaha, de igazából a Deákon is vannak hiénák, szóval Pest ilyen.
szept. 2. 05:59
3/6 A kérdező kommentje:
Hát nem teljesen volt zökkenőmentes. Lementem a metróból az aluljáróba, majd lefordultam balra. Viszont kiszúrtam, hogy elfut mellettem egy hátulról is rossz kinézetű alak. Ekkor már kicsit paráztam és sem a kiserdőbe sem a járdán nem mentem, mert teli van bokrokkal amellett is, így az autóúton mentem haza szemben a forgalommal a kivilágított szervízúton és képzeljétek ott állt az egyik bokor mellett és verte a fszat, hogy nem-e akarom leszpni. Hát ekkor eldurrant az agyam, már egyébként is fogtam végig a kezemben kibiztosítva a gázsprayt és annyit üvöltöttem hangosan, "hogyha közelebb jössz és nem takarodsz el, lerúgom a fejedet". Erre elszaladt.😂 De őszintén, nagyon meglepődtem a saját reakciómon.... Utána végig néztem hátra meg mindenféle...😂 Közben a kiserdőben is láttam vmi mozgó árnyat, amit úgy ítéltem meg, hogy utánam jön, úgyhogy az utolsó pár métert a lépcsőházig futva tettem meg. Soha többet. Azt találtam ki, hogy leszállok előbb, vhova reggel a közelbe lerakom a kocsim és erre a kis útra beülök.
szept. 2. 08:00
4/6 anonim válasza:
Kezdem néha megérteni, miért néz rám egy csomó nő úgy, mint egy véres rongydarabra....
Pedig ha tudnák, hogy nőt én elviselni bármilyen téren max 1km-es körzeten kívül tudnék.
10000 paliból ha egy ilyen perverz van, ti meg ez alapján reagáljátok le a létező összes férfit.
Feminizmus ide vagy oda, kb magatokat lehetetlenítitek el mindentől.
Nektek tényleg valami külön földrész kellene a bolygón.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!