Mennyire veszélyes egy lánynak egyedül stoppolnia?
A mai világban veszélyes lánynak, fiúnak, fiatalnak, idősebbnek, mindenkinek.
Csak a szerencsén múlik, hogy kit fogsz ki.
Már nem olyan mint régen, amikor autóstoppal utazták be sokan európát.
Rosszarcú, lepattant külsejű emberhez ne szállj be. Szerintem autóról is mérlegelj. (Nem a német prémiummárkákra gondolok, hanem se nagyon drága, se lepattant autóba ne ülj)
Én sem ajánlom a stoppolást, de ha mégis, akkor egy gázspray legyen kéztávolságban, valamint a telefonod is.
Ha jó csaj vagy nem veszélyes, ha nem, akkor igen, mert senki nem fog megállni.
Az utazást általában természetbeni juttatásokkal kell megfizetni.
nyugi, nem akarok stoppolni, csak a téma érdekelt, hogy mennyire van ez a dolog veszélyesnek elkönyvelve az emberek fejében
köszi mindenkinek,
és van pénzem vonatra és oscaros taxira is ne izgulj!, már nem tudom, hányadik voltál kedves valaszolo :)
Az oszkár elég gáz, arra számítani nem lehet... Próbálkoztam vele, de az ottani sofőrök link alakok. Mindig lemondják az utat, s persze hogy az utolsó percben, hogy már ne lehessen mást találni...
A stoppolást meg nem ajánlom. Ismerősöm elég rém dolgokat mesélt hazai stoppos élményeiről.
Én Szlovákiában stoppoltam csak, az se volt piskóta. Enyhén ittas volt a sofőr, ami elsőre nem tűnt fel. Képzelheted, örülök, hogy túléltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!