Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Előfordult már, hogy ittasan...

Előfordult már, hogy ittasan vezettél?

Figyelt kérdés
Sűrűn van ilyen?

aug. 12. 16:24
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az alkoholtól durva migrénes fejfájásom lesz, így sosem iszom, szóval lehetetlen, hogy ittasan vezessek. Amikor még anno próbáltam ezt-azt inni, akkor meg még nem vezettem.
aug. 12. 21:55
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Régen volt rá példa, aztán elkaptak és bevonták a jogsim. Azóta nem piálok ha vezetek. Ettől függetlenül elég sok embert ismerek, aki rendszeresen vezet részegen, sőt, még piás kamionsofőrökkel is találkozom időnként a melóhelyemen.
aug. 13. 01:52
 13/19 anonim ***** válasza:
47%

Én bevallom, hogy vezettem.

Egy kisvárosban lakom és a rendőröket ismerem, tettem nekik többször szívességet. Mikor megkérdezte a főtörzszászlós, hogy mit tehetnek értem, mondtam is nekik, hogy jegyezzék meg a rendszámomat.

Aztán a lényeg, hogy itt helyben városon belül többször is kocsiba ültem piásan. Elmentem sógorék pl, megittam 4 feles pálinkát meg egy sört, majd elköszöntem és hazakocsikáztam. Nyilván csak 1 km volt a házam meg az ő házuk között.

Vagy volt olyan, hogy a munkahelyemen ami szintén helyben van megittunk egész nap (reggeltől estig) öten a kollégákkal 4 liter pálinkát meg söröztünk is mellé. Onnan is haza vezettem este.

aug. 13. 11:32
 14/19 anonim ***** válasza:
77%
Soha
aug. 14. 06:59
 15/19 anonim ***** válasza:
81%
13-as semmit nem változtat, hogy csak 1 km-et vezetsz. Akkor is megtörténhet a baj. Nekem volt már majdnem balesetem az 1km-el arrébb lévő Coop környékén.
aug. 14. 09:52
 16/19 anonim ***** válasza:
76%
Részegen soha. Olyan volt már, hogy késő estig tartó italozás után nem bomlott le teljesen reggelre és indulni kellett. Fújtam szondát és a megengedett alatt volt (nem Magyarország), úgy hogy mentem a dolgomra kocsival.
aug. 14. 20:56
 17/19 anonim ***** válasza:
68%
Olyan volt, hogy Németországban mikor a többiek söröztek, én 1-2 üveg 1-2%-os Radlert ittam meg, majd én vezettem, de ott annyival bőven legális vezetni. Meg Ausztriában túrázásnál, mászásnál volt hogy megittam egy pohár sört a hüttében lefelé, ahonnan még volt 1-2 óra a kocsiig.
aug. 15. 15:35
 18/19 bazaltkaroly ***** válasza:
74%
Egyszer volt, de védelmemben legyen, hogy kb. tíz métert gurultam motorral, egy zárt magánterületem, egy fél sör után.
aug. 16. 13:59
 19/19 anonim ***** válasza:

Velem eddig 2 alkalommal fordult elő:

1) A szomszéd utcába kellett áthúzni egy utánfutót.

Előtte viszont már ittam kb 2-3 sört.

2) A komáromi várban volt egy nagyobb buli. Kb. Éjfélig ittam.

Közben le kellett menni valami miatt az 1-2 km-re lévő kocsihoz.

Mivel több autó is felment a bejárat környéki parkolóhoz.

Így én is fel vittem a kocsit. Reggel pedig le.

Úgy volt, hogy a kocsiban alszom, ameddig nullát mutat a szonda.

Felfújtam a matracot. Majd megnéztem a szonda eredményét.

Mivel 3-4 alkalommal egymás után nullát mutatott, ezért elindultam

kb 200 km-re haza. Éreztem, hogy nem vagyok a toppon, meg a véremből is

szerintem még bőven kimutatható lett volna az alkohol, de hazaértem.

aug. 20. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!