Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Előfordult már, hogy ittasan...

Előfordult már, hogy ittasan vezettél?

Figyelt kérdés
Sűrűn van ilyen?

aug. 12. 16:24
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem
aug. 12. 16:25
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Olyan volt, hogy utcai parkolók között manővereztem, vagy utcáról álltam be garázsba. Ennél komolyabb vezetés nem történt.
aug. 12. 16:35
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
nem
aug. 12. 16:36
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem. Egyszer ebéd után megittam egy sört, aztán 4-kor hívtak és mennem kellett. Biztos nem voltam ugyan benne, de meggyőződésem volt, hogy már nincs bennem, ezért indultam el, amúgy biztosan nem tettem volna.

Illetve egyszer hosszú ivásba torkollt egy "ugorj már be 10 percre", nyilván nem tudtam hazamenni, úgyhogy utcáról beálltam az udvarra, ennyi.

aug. 12. 16:46
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Soha, és nem is fogok. Alapból is elítélem az összes bódult állapotban vezető gyökeret
aug. 12. 16:53
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem csak annyi volt hogy a há melletti parkolóból be álltam az udvarra.
aug. 12. 17:10
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem, soha nem csinálnék ilyet.
aug. 12. 19:25
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Olyan volt, hogy ebédhez ittam egy sört és valamikor este 9 körül hívtak, hogy segítsek valakinek. Ritkán iszok alkoholt, így teljesen elfelejtettem a déli sört, különben nem mentem volna. Úgy vagyok vele, hogy egy nap teljen el az alkohol és a vezetés között.
aug. 12. 20:13
 9/19 A kérdező kommentje:

bakker, az alkoholisták országában nincs ember egy névtelen oldalon, aki felvállalja ezt... ??

Akkor én: ittam és vezettem már több alkalommal. Büszke ugyan nem vagyok rá, de megtörtént.

aug. 12. 21:22
 10/19 anonim ***** válasza:
76%

#9 akik ilyen masszívabban alkoholisták azzoknak nem valószínű hogy van jogsijuk vagy autójuk. Akik olyan alkeszok hogy napi 1-2 sört isznak azzokban még talán van annyi hogy nem vezetnek alkohol után.

Meg amúgy sem kell alkoholistának lenni hogy valaki alkohol után vezessen lásd #4-es vagy #8-as válaszát.

aug. 12. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!