Előfordult már, hogy ittasan vezettél?
Nem hiszem. Egyszer ebéd után megittam egy sört, aztán 4-kor hívtak és mennem kellett. Biztos nem voltam ugyan benne, de meggyőződésem volt, hogy már nincs bennem, ezért indultam el, amúgy biztosan nem tettem volna.
Illetve egyszer hosszú ivásba torkollt egy "ugorj már be 10 percre", nyilván nem tudtam hazamenni, úgyhogy utcáról beálltam az udvarra, ennyi.
bakker, az alkoholisták országában nincs ember egy névtelen oldalon, aki felvállalja ezt... ??
Akkor én: ittam és vezettem már több alkalommal. Büszke ugyan nem vagyok rá, de megtörtént.
#9 akik ilyen masszívabban alkoholisták azzoknak nem valószínű hogy van jogsijuk vagy autójuk. Akik olyan alkeszok hogy napi 1-2 sört isznak azzokban még talán van annyi hogy nem vezetnek alkohol után.
Meg amúgy sem kell alkoholistának lenni hogy valaki alkohol után vezessen lásd #4-es vagy #8-as válaszát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!