Az új fizetős M4-esen Abony és Budapest között mennyivel lehet menni?
Figyelt kérdés
A net hol autópályának írja, hol autóútnak... Hát nagyon nem mindegy, hazafelé 130al mentem végig mert nincs egy db sebességkorlátozó tábla se ami jelezné és még 130-al én voltam a leglassabbak között :D Persze nem azért érdekel hanem, hogy számítsak-e büntetésre. Waze szerint nem mentem át kapun de ki tudja :DDDaug. 11. 01:33
1/16 anonim válasza:
Neked amúgy hogy van jogosítványod, ha nem ismered fel az autóút és az autópálya táblát??????!!!!
2/16 A kérdező kommentje:
Jogos:DD na de akkor melyik?
aug. 11. 01:38
3/16 anonim válasza:
Nézd meg a felhajtásnál a táblát... Akár google mapson.
4/16 A kérdező kommentje:
Hát jaaa asszem várhatom a csekket. Köszi a Google maps bejött eszembe se volt:D
aug. 11. 01:50
5/16 anonim válasza:
#4 110-es táblánál 20 ráhagyás van gps szerint és az autó mutatója mindig csal párat, szóval ha a mutató 130-on volt, akkor az 120-127 közötti valójában, amiért nem büntetnek még ha volt is sebességmérő. De a Waze eddig nekem mindig mondta hogyha volt traffi, szóval ha nem szólt nem kell izgulnod.
6/16 A kérdező kommentje:
Volt ott néha 140 is:DDD nagyon kellett wc-znem, siettem haza:DDD nem szólt semmit, mondjuk életemben jó ha másodszor használtam a wazet eddig google maps-el mentem, valami kis álló kamera féleség volt 1x, ott visszavettem aztán ennyi:D de külön nem szólt semmiért
aug. 11. 02:03
7/16 anonim válasza:
#6 Álló kamera az inkább a matrica meglétét szokta autópályán mérni. Szerintem nem kell csekkre számítanod, ha nem szólt a waze nyugodj meg.
8/16 A kérdező kommentje:
Fhuu nagyon köszi! Már épp számoltam, hogy akkor ebben a hónapban már nem eszek! :DD
aug. 11. 02:08
9/16 anonim válasza:
Budapest - Törökszentmiklós: autóút (110)
Berettyóújfalu - Országhatár: autópálya (130)
10/16 anonim válasza:
Új? 3 és fél éve fizetős, na mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!