Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Az új fizetős M4-esen Abony...

Az új fizetős M4-esen Abony és Budapest között mennyivel lehet menni?

Figyelt kérdés
A net hol autópályának írja, hol autóútnak... Hát nagyon nem mindegy, hazafelé 130al mentem végig mert nincs egy db sebességkorlátozó tábla se ami jelezné és még 130-al én voltam a leglassabbak között :D Persze nem azért érdekel hanem, hogy számítsak-e büntetésre. Waze szerint nem mentem át kapun de ki tudja :DDD

aug. 11. 01:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
51%
És megy a háborgás, hogy túl nehéz jogsit szerezni...
aug. 11. 10:10
 12/16 A kérdező kommentje:
10 éve vezetek balesetmentesen.. Az, hogy 3 évente 1x felhajtok autópályára vagy autóútra mert mindig a városokon át mentem és a felhajtón nem a táblát néztem, hanem,hogy merre menjek szerintem nem életem legnagyobb hibája:D túl komolyak vagytok! Mellettem utánfutóval verették 170-el,szerintem az gázabb mint az autóút táblát nem nézni :D
aug. 11. 10:44
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

110, de 130-ig nem büntet. Üllőnél van egy véda, amúgy meg lehet menni.

"és a felhajtón nem a táblát néztem, hanem,hogy merre menjek szerintem nem életem legnagyobb hibája" nem életed legnagyobb hibája, csak alkalmatlanná tesz a közlekedésre, hogy nem tudsz egyszerre két dologra figyelni. Autóút tábla jellemzően ott van, ahol már nem nagyon tudsz többfele menni, és csak picivel utána kell elkezdeni nézni, hogyan tudsz besorolni.

aug. 11. 10:53
 14/16 A kérdező kommentje:
Na azért ha jön csekk majd megírom hátha később lesz még egy ilyen idióta mint én és nem figyel eléggé :D köszi a válaszokat!
aug. 11. 11:01
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

110 km/h a megengedett sebesség.

De Üllőnél van csak kapu Törökszentmiklósig úgy tudom.

Sokan alacsonyan repülnek rajta.

aug. 11. 20:35
 16/16 A kérdező kommentje:
Jelentem megúsztam!!! De azóta minden felhajtón nézem a táblákat! :DD megtanultam a leckét halistennek ingyen
szept. 7. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!