Az új fizetős M4-esen Abony és Budapest között mennyivel lehet menni?
Figyelt kérdés
A net hol autópályának írja, hol autóútnak... Hát nagyon nem mindegy, hazafelé 130al mentem végig mert nincs egy db sebességkorlátozó tábla se ami jelezné és még 130-al én voltam a leglassabbak között :D Persze nem azért érdekel hanem, hogy számítsak-e büntetésre. Waze szerint nem mentem át kapun de ki tudja :DDDaug. 11. 01:33
11/16 anonim válasza:
És megy a háborgás, hogy túl nehéz jogsit szerezni...
12/16 A kérdező kommentje:
10 éve vezetek balesetmentesen.. Az, hogy 3 évente 1x felhajtok autópályára vagy autóútra mert mindig a városokon át mentem és a felhajtón nem a táblát néztem, hanem,hogy merre menjek szerintem nem életem legnagyobb hibája:D túl komolyak vagytok! Mellettem utánfutóval verették 170-el,szerintem az gázabb mint az autóút táblát nem nézni :D
aug. 11. 10:44
13/16 anonim válasza:
110, de 130-ig nem büntet. Üllőnél van egy véda, amúgy meg lehet menni.
"és a felhajtón nem a táblát néztem, hanem,hogy merre menjek szerintem nem életem legnagyobb hibája" nem életed legnagyobb hibája, csak alkalmatlanná tesz a közlekedésre, hogy nem tudsz egyszerre két dologra figyelni. Autóút tábla jellemzően ott van, ahol már nem nagyon tudsz többfele menni, és csak picivel utána kell elkezdeni nézni, hogyan tudsz besorolni.
14/16 A kérdező kommentje:
Na azért ha jön csekk majd megírom hátha később lesz még egy ilyen idióta mint én és nem figyel eléggé :D köszi a válaszokat!
aug. 11. 11:01
15/16 anonim válasza:
110 km/h a megengedett sebesség.
De Üllőnél van csak kapu Törökszentmiklósig úgy tudom.
Sokan alacsonyan repülnek rajta.
16/16 A kérdező kommentje:
Jelentem megúsztam!!! De azóta minden felhajtón nézem a táblákat! :DD megtanultam a leckét halistennek ingyen
szept. 7. 20:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!