Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Ez a kocc most komolyan A...

Ez a kocc most komolyan A oszlop kitakarás volt?

Figyelt kérdés

Délután az egyik áruház parkolójának védett útján haladtam, és az egyik bekötőútról (ahol be lehet jönni a parkolóba) belém jöttek. A bal hátsó felem találközött az ő jobb elejével, szép kis reccs és horpadás kölcsönösen. A szemem sarkából láttam, hogy jön de lassít is, de a következő pillanatban találkoztunk. Hívtunk rendóröket mert életünkben nem töltöttünk ki betétlapot, fogalmunk sem volt hogy ezt most hogy kell.. A rendőrök megnézték a másik kamerafelvételét és mondták, hogy "klasszikus A oszlopos kitakarás forog fenn" de mivel a másik elismerte a felelősséget nem történt rendőri intézkedés, csak segítés a hatóság részéről a betétlapok kitöltésében. Most ezt higyjem el? Láttam a másik kamerafelvételét és lassított is, én a csatt pillanatában tűntem fel a képén.

Kvázi üres volt az az út, csak mi ketten voltunk.

Ilyen még sose történt velem. Remélem a biztosítója fedezi a káromat, ami kb 300 ezer forint az elsődleges becslés szerint (ismerős jártas ezekben).

aug. 4. 20:58
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehetett igen, de van konkrét kérdés, vagy csak kiereszted a gőzt?
aug. 4. 21:35
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Leírásod alapján: igen
aug. 4. 21:46
 3/6 anonim ***** válasza:
67%
Nem tudjuk, nem voltunk ott, és a felvételt sem láttuk.
aug. 4. 22:12
 4/6 fmmarci válasza:
71%

hidd el, ha szélesebb az A oszlop akkor simán. Nagyon szerencsétlenül alakultak a dolgok, pont úgy mozgott a két jármű, hogy nála te végig takarásban voltál. Én egy életre megtanultam hogy kicsit előrehajolva is körülnézzek, miután centiken múlt, hogy nem csaptam el így egy gyalogost.

"Remélem a biztosítója fedezi a káromat"

Fedezni fogja, mivel nincs vita a felelősségről. Intézkedj minél előbb!

aug. 5. 08:19
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Simán ki tudja takarni. Sávváltásnál is ugyanez van. Tükörbe belenézel, látod, hogy jön távolabb egy autó, vagy teljesen üres az út ezért húzod is át a másik sávban aztán már csak a pukkanásra leszel figyelmes vagy ha szerencséd van akkor csak egy erős és hosszú dudaszóra.

Nézegetni kell nagyon az oszlopok mögé mert akármennyire is hihetetlen el tud bújni egy autó mögöttük.

aug. 5. 11:50
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
#5 Ez a kulcs. Figyelni kell, és akkor marhára nem tud "elbújni" senki. Úgyhogy még jó, hogy elismerte a felelősségét az illető, hiszen egyértelműen felelős, nem elég körültekintően közlekedett.
aug. 5. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!