Miért kell kitakarni a rendszámot?
Az első válaszát annyival egeszitenem ki hogy sokan (teljesen tévesen) azt hiszik,hogy a rendszám alapján bármit ki lehet deriteni az autó tulajdonosáról (név,lakcím stb)
Van aki ezért takargatja.
Meg ugye van aki azert,hogy ne lehessen lekérdezni semmit az autó előéletéről.
Meg vannak olyanok akiknek fingja nincs mire jó ez a rendszámkitakarás,de látták,hogy a szomszéd jóskapista is így hirdettemeg a swiftet,akkor ő is így fogja.
Lehet, hogy magyarázatra szorul, ami ott van. Ha nem lenne kitakarva a rendszám, esélye sem lenne elmagyarázni, hogy mi miért van úgy.
Persze ettől függetlenül lehet takargatnivalója, de telefonon nekem mindig megadták eddig, ha kértem.
Nincs takargatni valója, mert telefonon úgyis a rendszám lesz az első kérdés, alvázszám meg a második.
Én is kitakarom, mert nem akarom, hogy környékbeliek esetleg megtudják pénz áll a házhoz.
Azért, mert nem mindenkinek eladó!
Nem akarom, hogy BÁRKI odajöhessen hozzám és feltartson, ha esetleg felismeri a rendszám alapján az autóm.
Telefonon normálisan érdeklődő embernek sms-ben úgyis megadom az alvázszámot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!