Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Nézni fogják ezt amikor...

Nézni fogják ezt amikor visszaadják a jogsimat?

Figyelt kérdés

Amikor visszakaptam a jogsimat szeretnék taxizni.

Nézni fogják a KAV-nál, hogy most nem rég kaptam vissza a jogsimat?

Meg kell várjam a két évet és csak utána mehetek taxizni?

2024. júl. 16. 21:34
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
#7 Az a baj,hogy nem vagy tisztában azzal hogy az ővet nem csak magad miatt kell bekötni. Lehet hangoztatni,hogy az én életem azt csinálok vele amit akarok, csak éppen ez nem így van. Ugyanis ha valaki beléd megy, és te súlyosan megsérülsz, esetleg ott is maradsz, akkor a másik auto vezetőjét nem csak egy sima baleset okozásáért húzkodják meg, hanem a sérülésed mértéke szerint még plusz büntetést is kap, pedig ha bekötöd magad, akkor lehet neked le lesz bajod, és egy ember vagy család életét se teszed tönkre.
2024. júl. 17. 01:38
 12/21 anonim ***** válasza:
A biztonsági öv bekötése nem lehetőség, hanem kötelezettség! Hivatásos sofőrként meg pláne. Aki ezt nem tudja felfogni, az bármire képes, szóval ne papoljon!
2024. júl. 17. 05:58
 13/21 bazaltkaroly ***** válasza:
#12 Mondjuk taxisként nem kötelező a biztonsági öv használata. Hogy miért, szerintem senki nem tudja. De egyébként egyetértek veled.
2024. júl. 17. 10:01
 14/21 A kérdező kommentje:

Azért nem közelező mert nem tudhatod taxisként ki ül be melléd…

Ez a magyar mentalitás csak degradálni tudtok, de egyikőtök sem adott a KÉRDÉSEMRE VÁLASZT!

2024. júl. 17. 10:05
 15/21 anonim ***** válasza:

Annyival tudok szolgálni, hogy megnéztem neked egy ilyen oldalt, ahol leírják a követelményeket és nem írják hogy nem lehettél eltiltva.

[link]

2024. júl. 17. 12:46
 16/21 anonim ***** válasza:
Hatszor is elkaptak biztonsági övért? 5 után sem jött meg az eszed?
2024. júl. 17. 13:54
 17/21 A kérdező kommentje:

Ha évente megy az ember 40-50 ezer kilómétert simán benne van a pakliban, hogy elkaphatnak. Engem civil rendőrautóval is állítottak meg.

Nem mellesleg ha futár vagy és ki-be szállsz étterem-megrendelőhöz napi 20-30x nem mindig van a fejedbe, hogy kis távokra bekösd magad….

2024. júl. 17. 14:37
 18/21 anonim ***** válasza:
Ezt értem, de ha már öt összejött, és a munkád függ tőle, akkor azért csak elgondolkodnék ezen.
2024. júl. 17. 14:40
 19/21 anonim ***** válasza:

> "napi 20-30x nem mindig van a fejedbe, hogy kis távokra bekösd magad…."

A probléma veled van. Az öv nem becsatolása olyan, mintha megfeledkeznél a kézifékről. Az emberek 99%-ának ennyire reflexszerű folyamat.

2024. júl. 17. 15:21
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

5. Én kamionos vagyok és éves szinten 100000-et megyek és még egy pontom se lett.

Több évtized alatt !!!

2024. júl. 18. 06:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!