Mi a véleményetek erről a kereszteződésről?
Lehagytam a linket, így nyilván semmi. :):
Már ne haragudj de mi az nem tudja senki ?
Csak egy elsőbbség adási kötelezettség van, ez azért nem olyan bagy IQ-t kiván.
5. Janó (?) mit reagált? Nincs hangom, de a kezét látom bevillanni. A bringást tolta le, vagy az autóst?
Magam mindennel is közlekedő vagyok, és állítom, senkinek nincs jogalapja a másikra mutogatni. Sok kerekező abban a hitben él, hogy a sárga négyzetek sora bringás zebra. De szó sincs erről. A táblák döntik el, kinek van elsőbbsége.
Szerintem nagyon nincs jól, alig lehet észrevenni azt a tenyérnyi táblát, olyan magasan elhelyezve. alatta ugyan ott a felfestés, ami árulkodhat, de a felvétel szerint ez sem megoldás. Szerintem nagy, színes betűkkel oda kéne írni, hogy "Adj elsőbbséget", vagy valami rövidebbet, és angolul is, hogy "Yield". Ugyan nem számítanak KRESZ jelölésnek, de legalább felkeltené a figyelmét annak, aki nem veszi észre a táblát.
#7 A szembe jövő biciklis lekiabálta az autóst, és a videó készítője lehordta, a biciklist hogy neki kell elsőbbséget adnia. Amúgy ajánlom a videóit, nagyon jó nézetei vannak a forgalommal kapcsolatban.
Semmi!
A bicikliut atvezetesnel ott van elsobbseged, ahol piros a felfestes.
Szagattott vonalnal te adsz elsobbseget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!