Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » 2026-ban jön az új KRESZ, meg...

2026-ban jön az új KRESZ, meg fogja oldani a rossz magyar közlekedési morált és általános problémákat?

Figyelt kérdés
jún. 24. 19:01
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
81%
2026 az szinte jövőre van, ha beleszámolod a nyarakat meg a karácsonyokat. Igaz, hogy mindent 1-2 nap alatt megszavaznak, de ne gondold, hogy nincs előre megírva, és jó pillanatban benyújtva. Én kivételesen (mert alig használom) a rádióból hallottam tavaly ősszel, hogy új KRESZ lesz, akkor még 2025-re ígérték. Ne aggódj, nem lesz itt semmi komoly változás, ebből a bagázsból nem nézem ki, hogy 1-2 év alatt ténylegesen átdolgozná azt, ami 1968 óta alakul és 1975 csak kiegészített. Ha meg lesz komoly változás, akkor majd lehet gyanakodni, hogy közben suttyomban milyen másik salátatörvény van, amiről el akarják terelni a figyelmet.
jún. 25. 10:59
 22/29 bazaltkaroly ***** válasza:
58%

#21 Elméletileg főként a keretörvényeket módosítják, ami szerintem javarészt csak pontosítás lesz, ami gyakorlatban szinte semmin nem fog változtatni, csak az esetleges következményeket, vagy utólagos mérlegelési szempontokon.

Reméljük Pető Attila csinál majd róla összegzőt.

jún. 25. 12:56
 23/29 anonim ***** válasza:
80%
#22 Az a csávó is megér egy misét. :D
jún. 25. 13:09
 24/29 bazaltkaroly ***** válasza:
#23 Igen, mindenkinek ajánlom, aki tanul, vagy van már jogsija, és frissíteni akarja a tudását. Nekem már nem mai a jogsim, de még én is tanultam egy-két apróságot tőle. Nem hiába hívják a kreszprofesszornak. :D
jún. 25. 16:09
 25/29 anonim ***** válasza:
Magyarországon? 🤣🤣🤣 Az Orosz Föderáció Kárpát-medencei oblasztjában nincs közlekedési, sem más kultúra. Gyűlölet van.
jún. 25. 21:11
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

#24 Hát, hasznos tartalmat gyárt, és lehet, a célközönségének tényleg ez kell, de nekem a stílusa visszás. Amikor minden videót úgy kezd, hogy "sokan kreszprofesszornak hívnak" nekem annyira álszerény és negédes, hogy feláll tőle a hátamon a szőr.

De a mondanivalója szabatos és értelmes, amiatt érdemes nézni. Csak mondjuk leírhatná, mert én utálom a videókat, sokkal több idő megnézni, mint elolvasni, na meg az nekem nem igazi "videó", hogy nézem azt, hogy valaki beszél, de ez már az én generációs különbséges problémám.

jún. 25. 23:14
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
Addig semmit se fog változni amíg csuszópénzért akarnak átmenni, nem tudják megtanulni a kreszt és falábúak.
jún. 26. 15:32
 28/29 anonim ***** válasza:
Nem, mert ettől a fejekben nem lesz még Format C:/S.
jún. 26. 22:30
 29/29 anonim ***** válasza:
47%

23

Hát én se vagyok tőle annyira elszállva.

Nem azt mondom, tényleg hasznos dolog alapvetően, amit csinál, de már több esetben találkoztam olyasmivel, amit konkrétan a KRESZ szabályaival cáfolni lehetett. Volt, hogy a saját oldalán cáfolta valaki (ami nem tudott mit írni), meg volt, hogy én magam találtam egyértelmű szabályt, amit ő nem ismert (vagy nem tudott alkalmazni). És még ő bírósági szakértő...

jún. 27. 05:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!