Ha egy Amerikai laptopra, feltenni egy magyar Windows XP-t ne okozhat működési problémákat?
Amerikai,angol nyelvű laptopom van. Windows 7 rendszerrel.Mivel még nem tudok olyan jól angolul,Nem tudom figyelemmel követni a letöltéseket,és az éppen program igényét a gépemnek.A Windows XP-hez vagyok szokva.Számomra az egyszerűbb.A magyarral pedig sokkal jobban is boldogulnék.
Hallomásból tudom,hogy talán a gép nem jól tolerálja,a magyar rendszert.Mi a véleményetek?
Mi az a bug?
Azt nem tudom,honnan tudná a gép hogy éppen hol van.Viszont a youtube,sem enged minden videót lejátszani mert éppen Amerikában nézem.
Például olyasmire gondoltam,mint mikor egy egy program nem kompatibilis.Vagy valami hasonlóra.
Bug az működési problémát, hibát jelent. Nem úgy működik, mint ahogy kéne. Bogár a gépezetben.
Az operációs rendszer és a hardver között maximum csak a kimeneti eszközök lehetnek a gátló tényezők. Laptopod esetében a billentyűzeted, gondolom angol nyelvű.
Ettől függetlenül szoftveresen bármit rakhatsz rá, nem függ attól, hogy honnan szerezted be a laptopodat.
Nincsen rajta korlátozás, szoftveresen.
Amit te említettél, az pedig TCP/IP - Transmission Control Protocol/ Internet Protocol korlátozás.
Internethez kötődik, azon belül pedig a helyhez, ahonnan csatlakozol. Van egy IP címed, és ez alapján azonosítja be az oldal, hogy honnan csatlakozol a világhálóra.
De Magyarországon magyar IP címet fogsz használni, ezért az Amerikai IP címeket érintő korlátozások rád nem lesznek érvényesek, csak a Magyarország felé kivetett IP korlátozások (Youtube-on bizonyos videók, Google Play-en pár dolog).
Dióhéjban, semmiféle szoftveres korlátozás nem vonz maga után, hogy honnan szerezted be a laptopodat. Ez nem egy telefon.
OK.
Értem amit írsz.Viszont az első mondatod zavar.Több benne a bug.Akkor még is lehet gond a magyarral.Lehetséges,hogy erre céloztak azok akik nem javasolják a magyar windows-t.Tehát ha le szeretném cserélni a widows7-et,windowsxp-re,akkor angolra cseréljem,mint sem magyarra?
Valódi magyar Windows7 kellene rá, de előbb mentsd le, aztán alapos vírusírtás. Ha nem értesz hozzá, akkor megbízható helyen rakasd fel rá az operációs rendszert.
Ez a használtszoftver valódi, olcsó és magyar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!