Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Közel hajtottam egy motoroshoz...

Közel hajtottam egy motoroshoz, lehet belőle feljelentés?

Figyelt kérdés

Ma közel hajtottam egy motoroshoz a városban.

Visszanéztem a visszapillantóba, de nem esett el.Szerintetek dudált volna ha életveszélyes mozdulat lenne?

2024. jún. 21. 18:45
 1/4 anonim ***** válasza:
67%
Nem értem! Miért kell kockáztatni bárkinek az életét? Tudod te ez mivel jár?Az egész életedet megváltoztatja! Megérte? Gondolkozni kéne
2024. jún. 21. 18:55
 2/4 anonim ***** válasza:
68%

Akkor is kötelező vagy biztonságosan, körültekintően közlekedni.

Ezt be kell tartani, nem csak belehet tartani. Ha megjegyezte a rendszámodat akkor biztos nem marad szó nélkül. Egyre több ilyen csoport van pl. a facen is, egymást hergelik szóval gondolhatod.

2024. jún. 21. 20:41
 3/4 anonim ***** válasza:
Most mar nem lesz feljelentes. Óvatosabban pls...
2024. jún. 22. 21:54
 4/4 bazaltkaroly ***** válasza:
100%

Gondolom véletlen volt, mert különben nem tennél fel kérdést róla.

Mint motoros mondom, legtöbben fel vagyunk készülve az ilyen esetekre, ha nem szándékos veszélyeztetés volt, akkor max szitkozódunk egyet a bajszunk alatt. Ha mindenkit feljelentenék, aki túl közel megy el hozzám, akkor elmenne minden szabadidőm vele. Nem fog valószínűleg feljelenteni, de legközelebb légy óvatosabb.

2024. jún. 24. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!