Tennèl feljelentèst??
Azért ez erősen függ a körülményektől. Ha egy aggresszív fåsz büntetésből lefékez előttem, garantáltan megyek is a rendőrségre, mert valószínűleg máskor, máat is veszélyeztet az ilyen és jó lenne megpróbálni elvenni a kedvét ettől.
Ha valaki nagyon bamba és lassan begurul elém egy macisajtnál, ott dühös lennék fél percig, de nem érezném szükségét a feljelentésnek.
De vannak olyan, engem nem veszélyeztető , de felháborító esetek, amelyekkel szintén mennék a rendőrségre. Ilyen nálam a vasúti átjáró tilos jelzésére áthaladás, mert ez tömegbalesethez is vezethet (ld. Iklad) és nem szeretném, ha bármikor eszébe jutna megismételni.
#7-tel értek egyet, olyanokat írtál bele a kérdésbe, ami nem is értem hogy miért van ott ("A kocsiban egy olyan ember is ül, akit nagyon szeretsz."), de közben meg a fontos infók, ami alapján mérlegelni lehetne, nincsenek. Helyzet függő. Ha érdemes, akkor jelenteném. Ha nem, akkor nem.
#4 voltam
Hagyjuk már ezt a kommunista és fideszes spicliséget.
Nehogy ebből álljon már az emberek szórakozása hogy jelentgessük fel egymást.
SZörnyű hogy ide jutott az emberiség, egymást megölné egy kanál vízbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!