Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Tennèl feljelentèst??

Tennèl feljelentèst??

Figyelt kérdés
Egy ütközès elkerülsz vèszfèkezve. Az esetben semenyire nem nem vagy vètkes. Van kamera felvètel. A másik autós nagy hibát vètett az esetnèl. A kocsiban egy olyan ember is ül, akit nagyon szeretsz. Feljelented vagy elengeded az esetet?
2022. okt. 27. 05:39
A kérdező szavazást indított:
Feljelentenèm.
Nem jelentenèm fel.
12 szavazat
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
96%
Minek ha nem történt semmi?
2022. okt. 27. 05:50
 2/15 anonim ***** válasza:
96%
Attól függ. Ha a másik szándékosan idézte elő a balesetveszélyt, akkor igen.
2022. okt. 27. 05:54
 3/15 A kérdező kommentje:
2#milyen tudatosságra gondolsz? Büntetőfèkezès, rosz előzès,? Tehát nálad mi az a határ?
2022. okt. 27. 06:09
 4/15 anonim ***** válasza:
17%
Baleset nélkül mégis hogyan jelentenéd fel? BE-jelentést tehetsz, FEL-jelentést nem.
2022. okt. 27. 06:10
 5/15 A kérdező kommentje:
1# ez kèrdès egy szubjektív vèlemènyre alapuló kèrdès. A rèszemről nem lesz rosz válasz. Szimplán èrdekel a hozzáálás ezen a tèren.
2022. okt. 27. 06:14
 6/15 A kérdező kommentje:
4#Nem vagyok jogász, sejtem mire gondolsz. Akkor tőlled azt kèrdeznèm meg, hogy bejelentenèd-e az esetet?
2022. okt. 27. 06:19
 7/15 anonim ***** válasza:
85%

Azért ez erősen függ a körülményektől. Ha egy aggresszív fåsz büntetésből lefékez előttem, garantáltan megyek is a rendőrségre, mert valószínűleg máskor, máat is veszélyeztet az ilyen és jó lenne megpróbálni elvenni a kedvét ettől.

Ha valaki nagyon bamba és lassan begurul elém egy macisajtnál, ott dühös lennék fél percig, de nem érezném szükségét a feljelentésnek.

De vannak olyan, engem nem veszélyeztető , de felháborító esetek, amelyekkel szintén mennék a rendőrségre. Ilyen nálam a vasúti átjáró tilos jelzésére áthaladás, mert ez tömegbalesethez is vezethet (ld. Iklad) és nem szeretném, ha bármikor eszébe jutna megismételni.

2022. okt. 27. 07:20
 8/15 anonim ***** válasza:
80%

#7-tel értek egyet, olyanokat írtál bele a kérdésbe, ami nem is értem hogy miért van ott ("A kocsiban egy olyan ember is ül, akit nagyon szeretsz."), de közben meg a fontos infók, ami alapján mérlegelni lehetne, nincsenek. Helyzet függő. Ha érdemes, akkor jelenteném. Ha nem, akkor nem.

#4 voltam

2022. okt. 27. 08:21
 9/15 anonim ***** válasza:
0%

Hagyjuk már ezt a kommunista és fideszes spicliséget.

Nehogy ebből álljon már az emberek szórakozása hogy jelentgessük fel egymást.

SZörnyű hogy ide jutott az emberiség, egymást megölné egy kanál vízbe.

2022. okt. 27. 08:22
 10/15 A kérdező kommentje:
9#ezèrt írtam hogy szubjektív a kêrdès.... Van egy baleset helyzet. Teljesen mindegy mi az.Az èrdekel, mi az a pont, mi az a szituáció, ami mellett már nem mennèl el, főkèpp akkor mikor valaki fontos ember is mellettes van. Vagy mindegy mi törtènik, ha nincs baleset, akkor tovább mèsz ès ennyi... Mint a 7 es is leírta, hogy ez mèg belefèr, de a vasút tilos jelzèse már nem...
2022. okt. 27. 08:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!