Voltatok már úgy , hogy féltetek vezetni?
2 hónapja beteg vagyok, nem mehettem nagyon ki utcára háát még kocsiba nem ültem, alapjáraton én hivatásos sofőr vagyok és most el kellett mennem két városa odébb kórházba ez 120km volt és vittem magammal egy kollégám mert jó fej és kellett kísérő. Nem lett meg a vizsgálat mert a dokinak dolga volt.. juhéé.
Nade a lényeg, hogy én úgy vezettem, hogy kolléga megkérdezze átvegye- e hányingere volt mert rángattam a kormány ( tudjátok ahogy a 60-as évek beli filmekbe amikor stúdióba veszik fel az autós jeleneteket. ) meg kanyar elött fékeztem, de érezhetően meg volt egy kereszteződés ahol lefagytam, nem voltam magabiztos és úgy vagyok, hogy nem akarok én már többet vezetni mert félek, pedig 2 hónapja még szerettem 3 éve vagyok hivatásos sofőr. Nem tudom mi van velem még oktatáson se voltam ilyen, segítsetek nekem légyszi, én ezt senkinek nem merem elmondani csak itt anonim oldalon.
Kihagytál két hónapot, plusz beteg voltál, plusz hivatásos vagy. Nekem az jut eszembe, mikor hosszú kihagyás után visszaülök az országúti biciklimre: olyan érzés, mintha orra akarnék esni, pedig amúgy magabiztos vagyok vele, csak egyszerűen kell egy kis idő, amíg visszaszokom.
Szóval emlékszel még arra, hogy milyen, amikor magabiztosan vezetsz, de közben valójában kicsit berozsdásodtak a dolgok, emiatt nem találod a saját ritmusodat. Szerintem max egy hét alatt visszaáll minden a régi rendre, addig is legyen a fejedben, hogy most extra óvatosnak kell lenned, mert még nem állt minden vissza,
"nem voltam magabiztos és úgy vagyok, hogy nem akarok én már többet vezetni mert félek, pedig 2 hónapja még szerettem 3 éve vagyok hivatásos sofőr"
Nekem az úgy tűnik, hogy mentálisan nem voltál alkalmas járművezetésre. Szerintem jobb lett volna, ha a kollégád vezet. Előbb gyógyulj meg, utána ez is elmúlik.
(Én hasonlót tudok produkálni ha nagyon éhes vagyok, úgyhogy inkább sűrűbben állok meg enni hosszú úton.)
Sziasztok. Köszi a válaszokat.
Nem, nem gyulladás, nem tudjuk még mi, ibs-re akarják ráhúzni.
Ma jobb volt ( azaz tegnap hajnal 1 van) ,de a saját kocsimmal mentem ma nem a tesóméval, ez nem kellene befolyasoljon mert ha dolgozok van, hogy napi 4 járművel dolgozok, lerohad, kipakolok ott a másik..
Viszont ma csak a Tescoig mentem, ami 10km.
Majd kiderül, úgy is érzem ha baj van, akkor szólok, hülyeségbe nem megyek bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!