Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Van a rendőrségnek célja,...

Van a rendőrségnek célja, hogy mennyi bírságot szedjen össze?

Figyelt kérdés

Kimennek mérni.

Elő van nekik írva, hogy "teljesíteni kéne ennyit vagy annyit"?

2024. jún. 5. 13:03
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Nincs. Mítosz.
2024. jún. 5. 13:12
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, de többször volt hogy lett volna lehetősége megbüntetni, de elengedtek.
2024. jún. 5. 13:30
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Nyílván nincs.
2024. jún. 5. 13:35
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Itt nálunk biztos, hogy nincs, mert mindig ugyanoda állnak mérni és mindenki tudja, hogy ott kell lassítani. Ha a pénzbeszedés lenne a cél, meglepetésszerűen állnának mindenféle más helyre.
2024. jún. 5. 15:06
 5/17 anonim ***** válasza:
37%

#4 Mindig mindenhol ugyanoda állnak, legális a közlekedők közötti figyelmeztetés, még a rádió is bemondja, meg minden.

Igazoltatni is engem egyetlen egyszer állítottak meg, meglepetésemre semmit sem kértek, kivéve a lakcímkártyámat, ami önmagában személyazonosításra nem alkalmas, szóval még ha valami miatt akartak is volna büntetni, pl. tételezzük fel hogy nincs jogsim, akkor sem tudtak volna, hisz hivatalosan, legálisan, a törvényes eljárás értelmében, nem is vagyok beazonosítva. Nyilván név és lakcím alapján leellenőriztek gépben, de ha pl. megtalálták volna, hogy nincs érvényes jogsim, akkor büntetni már nem büntethettek volna, mert mégis kit? Engem nem tud, mert nem is azonosított be törvényesen. Ha annyira a zsetonra és kvótára mennének, ahogy azt a szabálytalan hülyegyerekek terjesztik, akkor nem vétenének ilyen "hibát".

2024. jún. 5. 17:34
 6/17 anonim ***** válasza:

“ de ha pl. megtalálták volna, hogy nincs érvényes jogsim, akkor büntetni már nem büntethettek volna, mert mégis kit? Engem nem tud, mert nem is azonosított be törvényesen.”

Jujj.. ez aztán a hatalmas agy menés.

A személyazonosítás ra alkalmatlan, az rád vonatkozik, nem a rendőrre. Te egy lakcímkártyával hivatalosan magadat nem tudod igazolni. Ennyi.

A rendőrnek még csak igazolvány sem kell, hogy beazonosítson téged. Ha megmondod a neved és születési éved, máris hitelt érdemlően azonosítani tud téged.

Szerinted mekkora aduász lenne, ha tudják Kiss Pista megölt egy embert, de ő csak mindig lakcímkártyát ad, így nem büntethető meg 😂😂. Te jó ég.

Térjünk a kérdésre.

Kérdező ez rengeteg dologtól függ. Biztos, hogy hangzott már el, hogy ennyi és annyi bírságot csináljátok.

De ez egyáltalán nem a pénz beszedése miatt, hanem a statisztika miatt.

Vidéken, a közlekedési egységekn miben méred azt, hogy dolgozik a rendőr és nem csak zenét hallgat meg kocsikázik. Megnézed a napi statisztikát.

Budapesten azért rengeteg küldés van, sok a bűncselekmény amiben lehet elfogni. Ott megvan a statisztika.

De azért sok helyen hál istennek nem igy van, ott helyszín bírság, feljelentés kell, hogy lássák dolgozott a rendőr.

És azért lássuk be, ma Magyarországon ilyen közlekedési morál mellett nem gondolnám, hogy nehéz 12 óra alatt 5 bírságot eladni. Senki nem irányjelez, a stop tábla a h*lyéknek van, a záróvonal csak tájékoztató jellegű, a megállni tilos pedig biztos csak dísz.

2024. jún. 6. 08:20
 7/17 anonim ***** válasza:
0%
#6 Be tud azonosítani, de nem törvényesen. Ez a kulcsa a dolognak.
2024. jún. 6. 08:47
 8/17 anonim ***** válasza:

“ Be tud azonosítani, de nem törvényesen. Ez a kulcsa a dolognak.”

Mi az, hogy nem törvényesen? Ne legyél már ennyire buta..komolyan mondom nem hiszem el, hogy te ezt komolyan gondolod.

2024. jún. 6. 09:03
 9/17 anonim ***** válasza:
#8 Érvelést még nem hallottam, hogy miért nincs igazad, úgyhogy további időpazarlást nem nagyon érdemelsz. Az ügyvédek elsődleges támadási pontja a helytelen eljárás. A nem szabályos eljárás egy támadási felület. Bizonyíték is érvénytelen, ha bármi nem törvényi előírás szerint történt. Ha ezt nem érted, akkor további szép napot, szia!
2024. jún. 6. 12:13
 10/17 anonim ***** válasza:
#9 *igazam
2024. jún. 6. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!