#10 Gondolom amikor netjogtáron rákeres, nem látja, melyik paragrafus mióta érvényes. Vagy olyan régen van jogsija, hogy fogalma sincs azokról a dolgokról, amiket azóta beletettek.
2024. jún. 4. 13:16
12/21 anonim válasza:
De, szerintem is egységesíthetnék az EU-ban.
2024. jún. 4. 13:38
13/21 anonim válasza:
6. Tehát neked az a fontos szabály, aminek megszegéséért bünti jár. Érdekes.
12. Már többször írták, de magadtól is tudnod kellene, hogy egységes.
2024. jún. 4. 14:42
14/21 anonim válasza:
Egységesek az alapelvek.
2024. jún. 4. 16:44
15/21 anonim válasza:
A kérdező tuti egy DK-s libsi aki támogatja Dobrev Európai Egyesült Államok agymenését.
2024. jún. 4. 19:59
16/21 anonim válasza:
Istenem ez a fényszóró használat... semmi értelme nappal jó látási viszonyok között világítani csak ez a sok agymosott, agyhalott már mindent kötelezővé tesz, hogy legyen miért büntetni, miközben megy a közös hoki, ahhh én is kötelezővé tettem, pfuuu nálunk már látják egymást. Van bőven megoldandó probléma de ilyen nappali menetfény g#ciket hoznak be.
Korábban a franciák, spanyolok szembevillogtak ha nappal feleslegesen volt bekapcsolva a tompított itt meg jajj nem látom menetfény meg tompított nélkül. Bohócok.
2024. jún. 4. 20:13
17/21 anonim válasza:
#16 Ha a tompított szembevillog, az nem a tompított hibája, hanem a rossz beállításé. Biztos hülyeség a tompított nappal, jó látási viszonyok között, azért kötelező motorosoknak mindig minden körülmények között.
2024. jún. 4. 20:30
18/21 anonim válasza:
16: én sokat vezetek Ausztriában, ott nem kötelező a tompított. Nagyon zavaró egy kivilágítatlan autó, ahogy napsütéses időben a fák árnyékában láthatatlanul közeledik. Szerencsére ott majdnem minden autó új, így már van rajtuk nappali menetfény.
2024. jún. 5. 06:31
19/21 Alex Fly válasza:
Az EU közlekedési rendszere az 1968gas BKE-n alapul, amely a fontosabb témákban a tagállamok részére kötelezően egységes szabályokat ír elő -de egyes kérdésekben a tagállamok önállóan dönthetnek. Nyilván egyszerűbb lenne az egész Unió ban az utolsó betűig egységes szabályok szerint közlekedni, de nem hagyhatjuk figyelmen kívül a nemzeti sajátosságokat és a területenként eltérő körülményeket...
2024. jún. 5. 16:54
20/21 anonim válasza:
#18 én is vezetek Ausztriában ahogy Horvátországban is ahol meg a nyári időszámítás alatt nem kötelező. Nekem soha semmi bajom nem volt ezzel. Aki neked akar menni az bekapcsolt lámpával is meg fogja tenni.
Egyenként 2005 körül Ausztriában is tervezeték bevezetni aztán olyan lakossági és szakmai ellenállást kapott hogy a mai napig nem tették kötelezővé. Ugyanakkor Nyugat és Dél Európában sem kötelező.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!