Csak én látom úgy, hogy az országban sok helyen kifejezetten veszélyes a közlekedés, és nem törődömségből, közönyből (vagy esetleg szándékosan) nem tesznek az önkormányzatok semmit annak érdekében, hogy biztonságosabb legyen a közlekedés?
Én dolgoztam tábla kihelyezéssel illetve irányítottam burkolati jelek felfestését is. Nem ért hozzá senki, ha én nem voltam ott, akkor biztos hogy nem úgy lett, ahogy én azt akartam.
Autós oktatóktól kezdve jöttek nem hivatalos dicséretek hogy végre valami változás a jó irányba mivel úgy gondolkodtam mindig hogy azon a helyen éppen egy idegen is megfordulhat.
Azért ilyen a helyzet mert egyrészt nem értenek hozzá másrészt nincs rá pénz. Az önkormányzatnál nincs pénz hacsak nem kormánypárti, a közútnál van pénz viszont ők nem akarnak csinálni semmit csak ha politikai nyomás nehezedik rájuk. Pont ezért hagytam abba mert folyton azt látni hogy senki nem akar csinálni semmit, mindent valaki ellehetetlenít vagy hátráltat miközben a munka nem halad. Ha okoskodni kellett akkor azt mindenki tudott...
Nincs a KRESZ megújítva, táblák jogszabályba iktatva, új burkolati jelek stb
Jól látod. A gondolkodás: "Engem nem érhet baj"; "Ha bármi is lesz, csakis a másik a hibás"; "Az ótóm biztonságos, tehát nyugi"; "Tökéletes vagyok".
Ezek a legnagyobb problémák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!