Mire lehet számítani az alábbiak alapján?
Közúti baleset gondatlan okozása-sajnos megbántam de a bajt már megcsináltam
Akik ellen folyt ilyen eljárás, megköszönném ha leírnák a balesetet, majd a jogi következmènyeket és a büntetést.
uh, hát ez nem egy kis ügy lesz. Ha az illető így felépül, akkor nehéz megmondani, hogy mi lesz, de a nyolc napon túl gyógyuló sérülésért járó büntetés, szerintem garantált. Ha ne adj isten meghal, akkor az már szabadságvesztés, 1-5 évig.
Találta egy cikket, egy ügyvédtől, aki ezt írja:
"A büntetés [baleset esetén] alapesetben 1 évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő. A közlekedési baleset bűncselekmény három évig terjedő szabadságvesztés, ha maradandó fogyatékosságot, súlyos egészségromlást vagy tömegszerencsétlenséget okoz. Egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztés, ha a közlekedési baleset halált okoz. Két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztés, ha a bűncselekmény kettőnél több ember halálát okozza, vagy halálos tömegszerencsétlenséget okoz."
tegnapelott meg ezt irtad:
"Szerencsés kimenetelű volt."
Most meg ezt:
"Rohamkocsi vitte el.a helyszínről, miután a tűzoltók kivágták. Medencetörést, bordatörést, kéz és láb törést valamint sok belsősérülést szenvedett a fejsérüléseken és az agyrázkódáson kívül. Voltam bent már nála, altatásban van. Az életfunkciói gyengék"
Akkor most leirom:
Ha neadj Isten meghal, gondatlan emberoles, garantaltan letoltendo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!