Köbcenti alapján dízelesnél ki lehet számítani hogy kb. mennyit fogyaszthat vegyes terhelés mellett?
Értem, akkor a benzines 3 literes meg 30-40 litert eszik, egy dízeles meg 15 litereket? nem hiszem...
vagy ott a HDI motor, gyári adatai max. 6 litert emlegetnek, akkor az is 10-12 litert fogyaszt? biztos nem.
Ja,jó rendben....ha ekkora szakértő vagy,akkor legyen úgy!!Csak nem tudom akkor minek tetted fel a kérdést ha mindennel ennyire tisztában vagy!
Ha csak egy kicsit is képben lennél,biztos nem emlegetnél itt gyári katalógus által megadott fogyasztásokat!!Meg akkor ezek szerint ha az 1.2-es dízellel kímélő üzemmódban jársz akkor az meg 1-2 litert fogyaszt?!?Ha meg elveszed a gázt egyenesen termeli a gázolajat.......
Csak kérdeztem, semmi rosszat nem mondtam. Más is azt írja, máshol is, hogy ezek a dízel motorok beérik kevesebbel is.
Tehát mint azt az első válaszoló tömören le is írta, kb. jól látom akkor hogy mennyit ehetnek a különböző köbcentis autók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!