Ha a Petőfi hídon mennék a belsőben 30-al akkor ledudálnának?
#30 Pont, ahogy aki meg jobbra tartani nem akar, az pont ezt fordítja arra meg, hogy ha én nem tartom be a sebességkorlátot, akkor ő is feljogosítva érzi magát arra hogy ő meg a jobbratartást nem akarja betartani. Csak gondolkodj el azon, hogy ki nem okoz dugót. Ki a balesetveszélyesebb. És egyből rá fogsz jönni, hogy a gyorshajtónak van igaza. Mert ő legalább tudja, hogy szabálytalan, a másik meg még egy erkölcsi magaslatot is maga alá képzel, amikor igazából annyiról van szó, hogy úgy tartózkodik a belső sávban, hogy SEMMMI keresnivalója ott. Én meg gyorshajtani is többnyire a külsőben szoktam. :)
És valószínűleg úgy megoldom ezt a közlekedési stílust, ahogyan te 100-zal nem tudnál közlekedni, mert sosem vállalok olyat, ami csak 99%-osan biztos. Igen, én néha jobbról is előzök. És közben vigyorogva mutatom neked a középső ujjam. De úgy kezdek bele, hogy előre tudom, sikeres lesz a manőver. És mellesleg illusztrálom, hogy b*zmeg, ha én két kamion között jobbról ki tudlak előzni, akkor igazán kisorolhattál volna, ha nem lennél egy szabályszegő paraszt. És ha te még erre rátromfolsz ablakmosóval meg indokolatlan világítással, akkor beizzítom a kamerát és még fel is jelentlek közúti veszélyeztetésért, te antiszociális, büdös gyökér.
"Én szabályosan megyek a belsőben mivel gyorsabban nem mehetsz mint 130." Csakhogy a KRESZ nem azt írja, hogy aki nem hajt gyorsan azt engedd el, hanem azt, hogy mindenkit engedj el, aki nálad gyorsabb.
" A ködlámpa sem,csak enyhe szabálysértés esetleg,de a villogással egyenrangú." Az tök jó, mondjuk én soha nem villogtam még le senkit, meg soha nem indexeltem belső sávban balra, csak irányváltás előtt szoktam legalább 2-3 másodpercig indexelni, hogy jelezzem a szándékom, tehát neked enyhe szabálysértés, de olyan dologhoz hasonlítod, ami echte szabálysértés és normális ember szimplán nem csinálja. Én ki tudlak kotorni a belső sávból úgy, hogy nem villogok, mert villogni parasztság.
"A lassítás csak biztonsági óvintézkedés, mivel kicsi a követési távod és alkalmazkodom hozzá sebességben nehogy rámfuss, tiszta óvatosságból, féklámpa nem villan fel,tehát büntetőfék kizárt és a lassulás elenyésző lesz." Tehát indokolatlanul lassítasz, ráadásul nem is akárhol, hanem az előzésre kitalált sávban, és akkor én legyek hálás, hogy megelőzni sem lehet téged, de amint fel akarnám venni normális követési távolsággal a te tempódat, akkor még rám is fékezel, aztán gondolom megint rágyorsítasz, megint rám fékezel, csak hogy jó kis játék legyen tőled követési távolságot tartani. Kitalálom, román vagy osztrák rendszámod van, sógorék meg a szőröstalpúak szokták ezt művelni.
" A bíróságon én fogok nyerni időm mint a tenger pénzem van jó közlekedési ügyvédre ,de csinálok bárkinek jópár kellemetlen hónapot ha nyerek ha nem" hát, erre nagyon ráb*sznál, egy telefonom a rendőr rokonnak, ha valóban úgy közlekedsz, ahogy állítod, és erről felvétel is van, akkor csuklóból kivágják az ügyedet, mert má a leírásodból süt, hogy egy elképesztően hülye ember vagy. Remélem, ehhez a hozzáálláshoz még reggel egy felest is bedobsz, és akkor nincs kérdés, hogy kinek nem is lett volna szabad soha, de soha volán mögé ülnie. Neked nemhogy vezetni, hanem társadalomban élni sem lenne szabad.
"Én ki tudlak kotorni a belső sávból úgy, hogy nem villogok" Engem biztos nem arra mérget vehetsz ,másnak se sikerült, csak ha engedélyt adtam neki :D Ha összetörsz akkor összetörsz te is, és nekem megéri, nem félek, ha rámhúzod miközben elhaladsz majd én egy centit nem fogok arrébb menni, te meg majd kígyózol mint a hülye.
Nyugodtan telefonálj majd a katonai ügyészség elrendezi a "rendőrrokont". Mondom már két fajtabelid elítélték tudom mit mikor és hol kell mondani és tenni. De ha jó napom van, általában ez jellemző csak látványosan kiröhögöm a fejed, mikor elhúzol, majd emlékezz erre lehet találkozunk akkor lehet én voltam .További jó tolást gyorshajtást ,csak vigyázz kivel akadsz össze, mert lehet olyannal akivel nem érdemes ba*akodni.
Azért nem ártana visszatérni gyerekek az eredeti kérdésre mert a trollkodás elvitte a témát itt közúti netes egoharcocskákba, aminek semmi értelme és senkinek nem lesz igaza és mindenki nagyokat mond mert unatkozik!
-Türelem kell az utakra és elővigyázatosság mert ezerféle nép vezet autót össze kell hangolódni és nem csapkodni ész nélkül.
Szóval sztem nem dudálnának le ha 30 al mennél én biztos nem, mivel attól senki se fog gyorsabb lenni, mert okkal mehet 30-al. Az is ok ,ha hülye. Én egyszerűen kikerülném jobbról ,ha van hely, aztán mennék szépen tovább.
-Alapvetúen lassan hajtást soha nem büntet senki, ez lehet hiba, de tényszerű és tudja mindenki, hogy ez így van. Ezért nem várható el, hogy ez megszűnjön. Logikusan következik ebből, hogy a szitut meg kell oldani és mögötte menni dudálva nem vezet eredményre. Ki kell kerülni mint az útra esett faágat és hajtani tovább nevetve az egészen és mindenki boldog :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!