Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Ha a Petőfi hídon mennék a...

Ha a Petőfi hídon mennék a belsőben 30-al akkor ledudálnának?

Figyelt kérdés
Amúgy teljesen szabályos lennék, csak mondom.
2024. máj. 3. 20:45
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
42%
a jobbratartás nem szeretet kerdése. abba nem gondol bele, hogy nekem, ha a külsőben haladok (mert ugye üres) 4szer kell sávot váltsak, hogy oda visszatudjak térni... igazi amatőrök. bambulnak. lát 2 kamiont, köztük 500 méter van, de akkor ő már nem sorol be jobbra, mert ugyis megelőzi :D igazi balfékek :D
2024. máj. 4. 17:32
 22/39 anonim ***** válasza:
#21 Igen, én is mindig ezt mondom, hogy a jobbratartás ott kezdődik, hogy ha 3 perc múlva érem utol a következőt, akkor 2,5 percre kisorolok. Ha elgondolkodok azon, hogy kisoroljak-e, már rég kint lenne a helyem. Meg amúgy is, a belső sáv előzésre van. Előzni meg nem a tempomatot bámulva szoktunk. Ha már bent vagyok, nyomom a gázt, hogy minél hamarabb kimehessek.
2024. máj. 4. 17:42
 23/39 anonim ***** válasza:
46%
hát ezt mond a németeknek. simán kivágnak eléd 120-szal és baxik rátaposni. utána meg baxik lehúzodni... mondom, elképesztően bénák. az agyuk mire felfogja mit hogy kéne, te már 2 körrel odébb vagy. látom nap, mint nap. körülményesek, ásítoznak. munkában ugyanez van. mire megmozdulnak, te jó ég...
2024. máj. 4. 17:47
 24/39 anonim ***** válasza:
#23 Ismerem. Tesóm Svájcban él. Németországban apám vezet, Ausztriában és Svájcban én, amikor látogatjuk. Ahol nincs korlátozás, ott sem tudsz haladni. Meg ugye ott a lengyelek olyanok, mint nálunk a románok, meg a románok is valahogy nálunk nem tudnak közlekedni, Ausztriában tudnak, Németországban megint elfelejtik, hogy kell. :D
2024. máj. 4. 17:51
 25/39 anonim ***** válasza:

Tessék.

[link]

2024. máj. 5. 17:36
 26/39 anonim ***** válasza:
Azért ennek a "cikknek" az írója is megérne egy misét. :D
2024. máj. 5. 17:41
 27/39 anonim ***** válasza:
Egyébként meg k*rva egyszerű. Én úgy megyek a belső sávban, hogy aki előttem halad, az érzi, hogy minél hamarabb ki kéne sorolnia. Aki nem tud így menni, az alapból nem a belső sávba termett. Az én apám az egyetlen, akinek konkrétan laminált bérlete van a belső sávba, tudom, mert tőlem kapta karácsonyra. :D Mindenki más meg csak ideiglenesen tartózkodjon ott, minél kevesebb ideig. Ahogy a költő mondá: "És nem elég csak égni: fagyot is bírjon el, ki acél akar lenni, suhogni élivel." Mimózalelkűeknek és balf*szoknak ott van a külső sáv, ha neki mindegy plusz 10-20 perc, rostokoljon a kamionsor mögött. Belsőbe az jöjjön, aki már tudja, hol van a gázpedál, és nem fél benyomni. Én biztos tolom kifele, aki előttem sz*rozik. Kedvencem amikor facebookon az anyukák mondják, hogy "mögöttem ül a gyerek, hát én nem fogok 130 helyett 140-nel menni egy másodpercig sem." Hát, akinek a 140 a 130-hoz képest hirtelen olyan hűdenagy veszélyfaktor, annak 130-cal, meg úgy alapból sehogy sem kéne vezetnie. Vannak ezek a hülyék, akik mondják, hogy 130 az csak a megengedett, nem kötelező szép napos időben sem 130-cal menni. Elnézést, akinek a 130 túl veszélyes, annak a 110 miért biztonságos???
2024. máj. 5. 17:45
 28/39 anonim ***** válasza:
0%
megjött az ügyeletes troll ,etetni nem kéne :D
2024. máj. 5. 18:09
 29/39 anonim ***** válasza:
Ez csak annak trollkodás aki krumpliért kapta a jogsit😃
2024. máj. 5. 18:31
 30/39 anonim ***** válasza:

"Én biztos tolom kifele, aki előttem sz*rozik." tehát megszeged a követési távot és a sebességhatárt is de fel vagy háborodva ha más meg a jobbratartást szegi meg. Tehát te nem tartasz be több szabályt de mástól elvárod hogy mindent betartson hogy elősegítse a közveszélyes gyorshajtást.

Tőlem kapnál ablakmosót meg ködzárót ha olyan kedvem van még szépen gát elvesz és vissza is lassítok és komótosan bemegyek az előzendő kamion mögé had egyen a fene. Mindenki így tenne és nem lenne birka akkor szétszivatnánk a fajtádat és hamar leszoknátok a tolásról. De nem gond, kamera van elöl hátúl a feljelentés menne, ha erősködsz, közúti veszélyeztetés.

2024. máj. 5. 21:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!