Mennyit csal a km/h a gépjárműveknél? 50-es táblánál előztem, kicsit feljebb ment 60nál. Számíthatok büntire? Hogy kell értsem hogy mennyit csal az órám?
Figyelt kérdés
A válaszokat köszönöm!!!???ápr. 22. 08:15
1/9 anonim válasza:
Az autóban található sebességmérők általában többet mutatnak a valós sebességnél. Nagyjából ilyen 5-10 % szokott lenni, de minden autónál más és ha nem a gyári kerékméret van, az is befolyásolja.
3/9 anonim válasza:
Nekem 7km/h-t csal. Kis sebességgel még sosem mértek be:D
4/9 anonim válasza:
Nekem amikor a kihelyezett mérők 50-et mutatnak, akkor az autó sebességmérője 44-45-öt.
5/9 A kérdező kommentje:
Nagyon koszonom mindnekinek! Gyari kerekmeret van az auton:)
ápr. 22. 09:07
6/9 Morzsi007 válasza:
7-10%-ot csal általában márkánként,modellenként változó. Pl Suzuki Swift 2006-os óra szerint 140 km/h-s sebességné a valós 128km/h. A Mazdámnál kevesebb a különbség.
7/9 anonim válasza:
50es távlánál valós (lézerrel mért) 66km/h órától jön bünti.
Ha nem megállitanak, akkor már 51-re is birságolhatnak.
Ha kicsivel 60 fölött mutatott az óra, valószínűleg megúsztad. Az valós 57 körül lehet.
8/9 anonim válasza:
50-nél 65-től büntet a gép, szóval nincs okod félni.
9/9 anonim válasza:
Nem nem mentel ora szerint 70-nel, akkor megusztad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!